icon

Mali aj vaše deti podobné kožné problémy?

mey8
21. nov 2023

Zdravím viere mi nikto poradiť, čo by to mohlo byt? Malý to ma na nôžky je to také ružovkaste, a vyzerá ze to je také suché, je to rovnomerný kruh a vedľa ma ešte jeden. Mali to aj vaše deti?

Mali aj vaše deti podobné kožné problémy?
ar3m1s
21. nov 2023

@mey8 nieco podobne mala neter ale bolo toho ovela viac a vacsie a nakoniec to bol ekzem

domka222
21. nov 2023

Môj to mal najskôr v záhyboch na kolenách, neskôr aj na bruchu. Pomohlo premastovať biodermou alebo vazelinou

kp7333
21. nov 2023

vyzera to ako plesnovy ekzem. nebral antibiotika? skusila by som Imazolom natriet.

nikpa
21. nov 2023

@mey8 mykóza

anavixy
21. nov 2023

Moja to mala tuto jar raz pod kolenom a bolo to najprv take cervensie a suche, postupne bledlo, premastovala som, po par dnoch to zmizlo a uz sa neobjavilo zatial nikdy a nikde. Kolko ma dieta mesiacov?

srnka79
21. nov 2023

@mey8 moj mal, ale viac. Suche a skrabal si to az do chrasticiek. Obvodna dala zarabanu masticku, aj nieco na sprchovanie, premastovali sme aj indulonou. Drzalo sa ho to dlho, diagnoza konkretna ziadna, postupne to preslo. Zhorsovalo sa to vzdy v zime (kurenie, pancuchy, potenie) a v lete ok. Teraz to uz nema, ma sedem. Drzalo sa ho to, ked mal zhruba 2 - 4 roky.

flavia1
21. nov 2023

@srnka79 to je ekzem...

sickynickyobsadene
21. nov 2023

Exem

nevenka
21. nov 2023

Ekzem, mali to nasi dvaja posledni. Syn to mava obcas aj teraz, na nozickach, bude mat 3 roky. Dcerka to mala len ako malinke babatko, bude mat 11 mesiacov a nemava to uz, len suchsiu kozu. Nam vlastne nepomohlo nic, cim viac som to mastila, tym horsie, cele to ocervenelo a opuchlo. Chvilocku dobre robila mast s kyselinou mliecnou, ale nesmelo to byt cervene, zapalene, len take suche.