icon

Mali vaše bábätká opuchnuté oči po pôrode?

11. jan 2025

Moj maly ma 3 dni, a ma opuchnute ocka. Nevidno mu vrchne viecko. Mali to aj vase babatka tak? 😊

lenvam
11. jan 2025

Ano

kavasmliekom
11. jan 2025

Len prvý deň. Na druhý deň som myslela, že mi vymenili dieťa 🤣🤣 som bola prvorodička. Som plakala, že to nie je moja dcéra, že mala inú tvár aj vlasy 🤣 upokojovali ma a aj sa vtedy ešte písalo na nohu meno, tak som sa ukľudnila 🙈

zojanka
11. jan 2025

Áno, odpuchol až doma 😁

diewcatqoo
11. jan 2025

Jasne, vacsina deti je opuchnuta. Moji obaja mali nielen oci, ale celu tvar nejaku opuchnutu. Trochu odpuchli v nemocnici, ale uplne odpuchli az doma.

lucia13022023
11. jan 2025

Áno. Po pôrode mi malého zobrali na asi 6 hodín nech sa vyspím a keď som si išla pre neho to bolo úplne iné dieťa. Keď sa narodil vyzeral ako mimozemšťan 🤣
Sestrina dcéra zas mala opuchnuté ocka tri dni, ani ich neotvorila.

hygienka
11. jan 2025

Môj ich ani otvoriť nemohol také mal opuchnuté. Po prirodzenom pôrode to je normálne. Niektoré sú aj po sekcii trošku opuchnuté

monro
11. jan 2025

Aj moja dcérka mala. Odpuchlo jej to ale do pár hodín. Následne mala dlho upchaté slzné kanáliky, až sme museli ísť na preplach k očnej lekárke. Vraj to deti môžu mať ak sa narodia s opuchnutými očami.

negymama
11. jan 2025

ano stava sa to hlavne ked je tazsi porod a dieta je vacsie. Mojmu najmladsiemu tak opuchla cela tvaricka aj ocka. Preslo to az za par dni.