Malo vaše novorodeniatko gotické podnebie?
Mamky, malo vaše novorodeniatko gotické podnebie?
@gabsisi Dakujem že si zareagovala. Mne povedali v nemocnici aby sa to sledovalo, môj je kojeny, prichytí sa veľmi pekne. Bojím sa aby nešiel na operáciu
Držím palce. Mňa teda vystrašili poriadne a ešte dodali že ani so srdiečkom niečo nie je v poriadku....no infarkt...🙈 Tak sme išli aj k iným odborníkom a sledovalo sa to. U nás to bolo atypicke aj keď v rámci normy. Teraz má 6 rokov a je úplne ok.
@gabsisi ešte dodám že minule jedna lekárka len tak od stola zhodnotila že má zvláštny tvar tváre a že zrejme má veľmi slabú imunitu 🙈🙈🙈 a manžel len podotkol, že imunitu mu môžu závidieť všetci. Inak krásny šikovný chalan ( to sa nechcem chváliť).
Veď prípadne chod k inému lekárovi nech zhodnotí.
@gabsisi Dakujem🍀 asi pôjdeme 🙂
@zuzikxx nám to povedala lekára na fizioterapii ( Reocentrum v Petržalke)tam nás len vystrašili...išli sme k inej fyzioterapeutke v nemocnici nech ho zhodnotí a ona povedala že je všetko v rámci normy. Aj kardiológ ho len sledoval do 6 rokov.
Ako novorodenec mal dosť podsunutu sánku , všimla som si že dudlikom si to stimuluje a upravuje sa to. Dudlik mal na spanie do 2 rokov.
Nijak inak to gotické podnebie nebolo treba riesit.
K zubarke chodíme od jeho 2 rokov. Teraz má 8 a krásne zdravé zuby bez kazov. Jediné čo nám povedala xubarka je, že bude mať v budúcnosti strojček

Áno, v podstate mu nič nebolo. Jasné že to mal geneticky dané....aj manžel to tak mal. No stresy narobili a v podstate u nás o nič nešlo. Len sa nevedel prisať a teda nebol kojeny.