Mám ísť k doktorovi s bábätkovskými prdíkmi?
Ahojte.chcela by som sa opýtať ci aj vaším čisto kojenym detičkam ked prdkali tak to zápacha.lebo syn ma 4 mesiace,kaka viac krát denne normalne,už to nie je take riedke ako ked bol novorodenec ale hustejsie lepivejsie take kasovite.no ale to nepachne,len tak po mlieku.ale prdiky mu smrdia.stretli ste sa s tým?alebo mám to riešiť hneď u doktora?vdaka
hej, aj moja 5mesacna lejdy prdi ako v piatej cenovej a aj to adekvatne smrdi 😉 a kakanica takmer bez zapachu, konzistencia presne, ako popisujes - ja to volam "broskynove pyre" 😀
Hej, moj syn to tak mal. Bolo to hrozne 🙂 Napadlo mi vtedy ci to nie je z cokolady tak som vyradila sladkosti na 1 den (viac som nevydrzala) a potom to nesmrdelo. Ale po case znova zacalo. Svagor mi hovoril, zevraj je to preto, ze chlapci maju ine travenie.
uplna normalka... bud rada ze to z neho ide von 🙂
kto prdí, zdravie si tvrdí 😀 klud je to v poriadku 😉
ahoj,moj mladsi syn sa narodil v 32tt,ked som prisla s mliekom za nim,bol v inkubatore nieco cez mesiac,tak som si vsimla,ze mava pootvoreny inkubator,na moju otazku,preco,sestricka povedala,ze mu musia niekedy vetrat,lebo strasne prdi a zadusil by sa,inak dnes ma 6rokov a ked si zadre,tak utekame z izby 😀 😀 😀
no urcite ak sa ti nieco nezda samozrejme...u nas raz strasne smrdelo a boli to kvasinky...ale cokolvek to moze byt, z tvojej stravy, ze ma na nieco alergiu alebo hocico bez labaku tazko povedat ale lekarka je tam na to aby si sa s nou poradila.
Prd aj akokolvek smradlavy je lepsi ako zarazene prdiky. Pokial si poprdkava je to dobre, ked prestane tak to bude ina "zabava" pre celu rodinu.

POdla mna je to uplne normalne, syn bol uprdeny veeeelmi dlho a aj smrdeli 🙂