icon

Mám ísť s dcérkouna RTG?

27. jún 2022

Žienky, stala sa mi taká vec. Dcérka mi sedela na zemi pri posteli, chcela ísť na posteľ, tak som ju išla zodvihnúť, ale ona mala jednu nozku pod posteľou, čo som si nevšimla 😓. Všimla som si to až vtedy, keď začala kričať a plakať a dala som ju hned opäť na zem. Lenže ona sa na tu nohu nechce ani postaviť a dosť dlho plakala. Rozmýšľam, že s ňou pôjdem na RTG na pohotovosť. Je to tá predná časť pod kolenom. Dúfam, že som jej nespôsobila zranenie. Partner na mňa vybehol, že čo robím a čo som to za mater. Teraz išla spať a ja už pol hodinu revem preto, že som nedávala pozor a je to moja vina. Pohotovosť je až od 16.

ildiko36
27. jún 2022

Pozri sa ci ma to opuchnute ,daaku deformitu alebo ci ma modre, ked nema ani jedno nema tam poranenie len si jej to velmi potlačila a boli ju to. V pripade jemne prejdi s prstom ci citiš niejaku deformitu

baluinka
Autor odpoveď zmazal
patka06
27. jún 2022

V prvom rade sa upokoj, vyspí sa a zabudne na bolesť, keď sa zobudí skontroluj či vidíš nejaké zranenie, vrámci hry prejdi rukou, či bolí na dotyk, potom ju opatrne postav, uvidíš ako zareaguje. Ak sa naďalej na nohu nepostaví, išla by som na pohotovosť.

zuzzinkaa
27. jún 2022

No poviem ti že ešte takých príhod sa vám stane ajajaaaj. Dieťa sa z toho úplne v pohode dostane a nebude maz žiadnu traumu (či to bude alebo nebude zlomené). Na tvojom mieste by má viac trápilo keby mi môj muž povedal že čo som to za mater. Akože čooo?

beata_k
27. jún 2022

Radsej chod. Je to koleno a to je chulostive. Alebo ked vstane uvidis ako hybe nohou. Ak nou nechce hybat, tak by si overila, ci je koleno ok.
Nestrap sa, stava sa. Ved si nechcela

kapanek1
27. jún 2022

Ak bude stale plakat alebo nebude chciet stupit na tu nozicku tak isto by som aj ja sla na RTG. Neboj, este sa napada az az. Bola to nehoda, bohuzial stava sa. Inak si isto dobra maminka. Partner nech si skusi byt sam s dcerou a uvidi ze sa s nou mozno nestihne ani v klude najest. 😄 Boze, chlapi.

autor
28. jún 2022

Bola som nakoniec s dcérou na tej pohotovosti. Ošetrujúci lekár jej prezrel celú nohu, poriadne jej ju stláčal, neplakala, nepoukazovala na bolesť. Keď som ju postavila na nohu, tak začala plakať, poslal nás na RTG členku, nič tam nenašli. Ani dnes tam nemá modrinu, nemá to opuchnuté, ani len červené, na nohu sa však stále odmieta postaviť a plače pri tom. Bez problémov však môže kľaknúť na koleno.

fiafia
28. jún 2022

Je tu dosť diskusii o Tom ako sa detičky po uraze odmietali postaviť. Pamätá si bolesť a boji sa. Ak sú vyšetrenia v poriadku bude to v hlavičke. Osmeli sa a bude dobre