icon

Mám ísť so synom na pohotovosť po oblíznutí vtáčieho trusu?

2. mar 2024

Dobrý deň. Áno som matka roka viem. Vyberala som z tašky čaj, 15 mesačný syn mi zatiaľ oblizol toto. Predpokladám, že to je rozmoceny vtáci trus? Viem moja chyba moja chyba ale ani vo sne mi nenapadlo že mi toto spraví . Išlo o 15 sekúnd nepozornosti. Sama na seba som strašne nahnevaná. Mám ho zobrať na pohotovosť.

Mám ísť so synom na pohotovosť po oblíznutí vtáčieho trusu?
pribinak
2. mar 2024

Nie, nemusíš ho ťahať na pohotovosť.

taga
2. mar 2024

Daj mu nejake probiotika a pockaj co bude..
Na pohotovosti by mu co tak mohli dat?

pe_mi
2. mar 2024

Ahoj,kľud nič sa mu nestane .pri najhoršom by ho už dávno prehnalo.co si na seba taká prísna, veď nemôžme mať oči aj na zadku preboha.
Ako deti sme jedli hovienka slepačie (podaktorí) 😁 , piesok do pusy davali,aj dnes deti a nič sa nedeje
Už sa toľko zase nestrachuj!

refly
2. mar 2024

Poteším ťa, lebo síce vtáky majú veľa chorôb, ale nie sú prenosné na ľudí. Zrovna minulý rok som riešila vtáčie choroby, lebo môj domáci chytil jeden vírus od vonkajšieho... medzi druhmi toho preskakuje velice málo.

januska12323
2. mar 2024

Čo myslíš, žeby mu spravili na pohotovosti? Výplach žalúdka kvôli jednej oslintanej lavičke? Daj mu probiotika a seba do kľudu, ešte poje kadečo. Kým sa nejedná o baterky, ostré veci alebo chemikálie nemusíš riešiť.

jankatusik
2. mar 2024

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️toto keď si spomenies o pár rokov tak sa na tom zasmejes. Neboj určite mu nic nebude. 😉😁

domkakvet
2. mar 2024

Nie netreba ist s nim na pohotovost.

vakatko
2. mar 2024

Sprav mu cesnakovú polievku, alebo hrianky s cesnakom je to prírodné ATB, pre svoj pokoj na duši.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
annm81
2. mar 2024

Vtáči trus môže byť plný rôznych chorôb, ktoré sú prenosné aj na človeka. Na pohotovosti v tejto chvíli nespravia nič, úplne zbytočná cesta. Jednoducho čakaj, či sa niečo neprejaví.

anavixy
2. mar 2024

Daj mu teraz probiotika a ak mu nahodou o par dni/tyzdnov nieco bude (hoci verim ze nebude) tak si na to spomen a oznam lekarovi. Nic viac teraz nespravis ani robit nemusis. Mozno to ani nie je trus 🥴

rozculena
2. mar 2024

ja sa ani nečudujem,že si z vás robia prdel na žltom slonovi

dominikamacakova
2. mar 2024

Tvl neviem si predstaviť čakárne na pohotovosti keby bola každá matka ako ty

autor
2. mar 2024

@pe_mi
@januska12323
@jankatusik
@domkakvet
@vakatko
@eniaq

@anavixy

@pribinak

Ďakujem Vám ženy za podporu a mile komentáre. A aj všetkým . Krásny vecer. Zatiaľ je v poriadku slastné spinka nevracal nehnackoval. Ďakujem