icon

Máme opäť svrab?

Dnes o 12:23

Pred 3 týždňami nám diagnostikovali ochorenie v srub úspešne sme sa že vraj preliečili dcére objavili na rukách Pľuzgiere ktoré sú vodnaté praskli je a teraz ma tam ekzémy tak isto ekzémy sa jej neskôr objavili aj na chrbte rukách stehnách a hrudníku myslíte že sa nám opäť vrátil srub kožná sama nevie čo to je už sme z toho zúfalý ďakujem za každú radu♥️

anonym_7bad69
Dnes o 12:44

Svrab som raz dotrepala z internátu a teda, už by som to zažiť nechcela 😊. Strašne to svrbí, treba na to špeciálnu masť, riadne sa negebrit, a vyčkať pár dní, hlavne všetko ale fakt všetko poprat, lebo sa to vráti. Ako to že kožná nevie, či je to zasa svrab? Hlavne to budete mať všetci, je to strašne chytľavé

anonym_e6976d
Dnes o 13:39

@anonym_autor podľa popisu na rukách to môže byť dyshidrotický ekzém. Skúste protizápalovú stravu - rybí olej, probiotika , vitamín D, kostný vývar... a vyhýbať sa stresu.

majamat
Dnes o 14:28

tazko povedat, zbehnite na kozne.
pri svrabe je niekedy vhodne opakovat kuru mastami. mozno bude treba.

autor
Dnes o 14:31
@anonym_7bad69

Svrab som raz dotrepala z internátu a teda, už by som to zažiť nechcela 😊. Strašne to svrbí, treba na to špeciálnu masť, riadne sa negebrit, a vyčkať pár dní, hlavne všetko ale fakt všetko poprat, lebo sa to vráti. Ako to že kožná nevie, či je to zasa svrab? Hlavne to budete mať všetci, je to strašne chytľavé

@anonym_7bad69 nevie povedať keď nás tam dnes opäť videla len tak si držala hlavu,spýtala som sa či to nieje alergia alebo niečo podobne. Dala nám masť máme sa ukázať ko za dva dni,že keď sa to upokojí budeme vedieť či to je alebo nieje svrab.

autor
Dnes o 14:32
@anonym_e6976d

@anonym_autor podľa popisu na rukách to môže byť dyshidrotický ekzém. Skúste protizápalovú stravu - rybí olej, probiotika , vitamín D, kostný vývar... a vyhýbať sa stresu.

@anonym_e6976d ďakujeme

autor
Dnes o 14:32
@majamat

tazko povedat, zbehnite na kozne.
pri svrabe je niekedy vhodne opakovat kuru mastami. mozno bude treba.

@majamat bola som dnes kozna nevedela pozerala na to nevedia z coho to je

majamat
Dnes o 14:34

inak neviem co je na tom pravdy,a le udajne s tieto roztoce nezavrtaju do mastnej pokozky, radsej maju suchu, cize potom neskor dbat na to,a by nebola sucha. mozno to znizi roziko do buducna.

autor
Dnes o 19:44
@majamat

inak neviem co je na tom pravdy,a le udajne s tieto roztoce nezavrtaju do mastnej pokozky, radsej maju suchu, cize potom neskor dbat na to,a by nebola sucha. mozno to znizi roziko do buducna.

@majamat ďakujem za tip,ja dcéra máme suchu položku či na tvári aj tele. A po aplikácii sírovej masti sa to ešte zhoršilo že pokožka je sucha mimoriadne.

anonym_369fb6
Dnes o 21:49

A ten svrab ste mali realne diagnostikovany? Alebo to bolo len suspektne, ze pravdepodobne ide o svrab? Ci ho realne nasli testovanim? Toto mi nevyzera uplne ako svrab teda.