Máte skúsenosti s Cerebrolysinom na zlepšenie reči?
Ahojte, neurolog nám predpisal pre syna injekcie cerebrolysin. Prosím vás aké máte skúsenosti.
Syn to má kvôli oneskorenemu vývoju reci má 3 roky a nespaja slová
@xsuzannex ahoj dnes mu pani neurologická robila eeg vysetrenie trvalo ozaj krátko asi 3 min ale na základe neho videla oneskorený vývoj a predpísala na injekcie. Myslíš že aj takú krátku dobu by to tam videla ?
To ako vazne z eeg diagnostikovala OVR? To je co za blud? Toto diagnostikuju klinicki psychologovia, logopedi atd.. z eeg sa zistuje cinnost mozgu..
@xsuzannex ona mu presnú diagnózu akože nedala iba ze vidí ze jeho mozog reauge na menej rokov ako ma povedala a ze uvidí po troch mesiacoch na kontrole a po tých inekciach
Máme 2 deti s epilepsiou a 3-minútové EEG nemá žiadnu výpovednú hodnotu. 👀
Ahoj, viem že príspevok je z minulého roka, ale dnes som bola so synom u nuerologicky a a úplne rovnaký priebeh eeg pár minút, povedala že není na svoj vek a predpísala nám injekcie. Chcem sa spýtať či ste injekcie podstúpili? Ak áno či pomohli ? Ďakujem ak odpoviete
Ahoj, viem že príspevok je z minulého roka, ale dnes som bola so synom u nuerologicky a a úplne rovnaký priebeh eeg pár minút, povedala že není na svoj vek a predpísala nám injekcie. Chcem sa spýtať či ste injekcie podstúpili? Ak áno či pomohli ? Ďakujem ak odpoviete
@mimike2011 nam pomohli. Ak eeg nevykazuje znaky epilepsie tak by som do toho sla..
@mimike2011 nam pomohli. Ak eeg nevykazuje znaky epilepsie tak by som do toho sla..
@xsuzannex ahoj, môžem sa spýtať ako rozprával tvoj syn pred injekciami ? A aký mal vek? Dnes sme o injekciách dosť nečítali a je toho dosť veľa zlého
@xsuzannex ahoj, môžem sa spýtať ako rozprával tvoj syn pred injekciami ? A aký mal vek? Dnes sme o injekciách dosť nečítali a je toho dosť veľa zlého
@mimike2011 prvych 10 inj dostal ked mal par mesiacov kvoli svalovemu tonusu aaj kvoli tomu lebo mal po narodeni neokysliceny mozog. Druhych 10 dostal ked mal 4 roky. Dovtedy rozpraval malinko, jednoslovne.. po nich zacal rozpravat viac..
@mimike2011 prvych 10 inj dostal ked mal par mesiacov kvoli svalovemu tonusu aaj kvoli tomu lebo mal po narodeni neokysliceny mozog. Druhych 10 dostal ked mal 4 roky. Dovtedy rozpraval malinko, jednoslovne.. po nich zacal rozpravat viac..
@xsuzannex ďakujem za odpoveď

Syn ma za sebou 2x 10 inj. U nas pomohlo ale pred zacatim treba dat urobit eeg. Urcite si ho treba vyziadat. Ak ma dieta predispoziciu na epilepsiu, cerebrolysin ju moze spustit. Eeg vysetrenie epi odhali..