Máte skúsenosti s krémom Elidel na ekzém?
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosť s krémom Elidel na atopicky ekzem ?
@tatiana_08 ano mam skusenost,moja dcerka ho ma predpisany od doktora.co vy si potrebovala vedieť?
@michaelamiako dobrý deň, používate tento krem u dcérky? Mojej 2-ročnej dcérke ho dr takisto predpísala
@michaelamiako dobrý deň, používate tento krem u dcérky? Mojej 2-ročnej dcérke ho dr takisto predpísala
@drabiq ano pouzivame ho pravidelne uz dlhsiu dobu.
@drabiq ano pouzivame ho pravidelne uz dlhsiu dobu.
@michaelamiako a pomáha? Užívate ho len po dobu vymiznutia príznakov? Nestáva sa, že po jeho vysadení sa ekzém vráti v horšom?
@michaelamiako a pomáha? Užívate ho len po dobu vymiznutia príznakov? Nestáva sa, že po jeho vysadení sa ekzém vráti v horšom?
@drabiq ekzem sa vzdy vrali,ale len preto lebo sa nasa mala na tych miestach skriabe.ale akoze krem pomaha.. prednedavnom ako boli horucavy tak to bolo ozaj hrozne ale teraz sa ochladilo tak je lepsie..ale vies,ono je to tak,ako mozes vysvetlia 2 rocnemu dietatu aby sa neskriabalo...nasa mala bude mat teraz 21 mesiacov.. ja pevne verim a dufam,ze nabuduci rok to bude lepsie ked bude viac chapat..vasa sa tiez skriabe?
@drabiq a ano pouzivame len dokym nevymyzme a potom nepouzivame...ale ekzem sa vzdy zatial vratil😪dufam ze cim bude starsia tak tym menej bude mat ekzem..ja som tiez mala ekzem ked som bola dieta,a cim som bola starsia tak tym ho bolo menej az nakoniec ziadny uz roky rokoch nemam..

@tatiana_08 ano mam skusenost,moja dcerka ho ma predpisany od doktora.co vy si potrebovala vedieť?