icon

Máte skúsenosti s pravidelnými soplíkmi a kašľom?

02234lenka
27. máj 2015

Mám trojročného synčeka ktorý už chodí resp.ani nechodí do škôlky stále sa mu opakuje to isté tri dni je v škôlke a potom veľké sopliky kašeľ,mňa len trápilo že prečo je to také pravidelne že je tri dni v škôlke dva týždne doma.prosím vás nemáte niekto taky problém a nemohli by ste poradiť že čo s tým ďakujem za

lilimoni
27. máj 2015

vyter mu robili? sesterkyna bola tiez stale chora a ked jej vybrali mandle, tak to prestalo 🙂

bejka213
27. máj 2015

Tak mi sme mali podobny problem. Ako nahle nastupil do skolky, tak zacal kolotoc. V skolke vydrzal max. dva tyzdne a uz sme mali sople a z nich zdlhavy kasel. Po prvom skol. roku nam traja krcny odporucili vybrat nosnu mandlu. Sme prave mesiac po zakroku. Dva tyzdne po operacii nastupil do skolky ako uplne zdravy a za dva tyzdne bol doma znova so soplami. Nakoniec sme skoncili na antibiotikach so zapalom usiek.
Takze ani neviem posudit, ci mju ta operacia v tomto smere pomohla. U nas je totiz problem v skolke. Zoberu tam aj chore deti, cize ked tam dam svoje zdrave dieta, tak za dva tyzdne je chore a takto to ide stale dokola. je to zacarovany kruh. Boli uz aj staznosti u riaditelky, ale nic sa tym nevyriesilo. ☹

bibiana20
27. máj 2015

moja dcerka tak mala a uz dlho mi bolo ze kasle a sopli,tak som sa doktora pytala ci nahodou nie alergicka,alebo co to,tak nas poslal na krcne a tam doktorka zistila opuchnutu nosnu mandlu...dala jej sirup sprej do nosteka ale liecime sa zatial len 3den ta nejake zmeny nevidim,ale snad sa jej to urovna a o 10dni na kontrolu....skuste ist na krcne

enka81
28. máj 2015

moja dcerka ked zacala chodit do skolky ako 3 rocna, mali sme to iste, 3-4 dni v skolke, 2 tyzdne doma sme liecili spoliky a kasle. Teraz chodi do skolky 2.rok a musim uznat, ze je to lepsie, Je fakt, ze som jej od septembra nasadila imunoglukan a vitaminy v podobe zele sme mali na dennom poriadku, ale mam pocit, ze to malo vyznam. Nevravim, ze nebola chora, ale je to ovela lepsie ako minuly rok. Tym ti chcem povedat ze imunita dietatka sa vyvíja a bude to lepsie. Len to treba prekonat.

mirkami7
28. máj 2015

my sme mali tiež tento problém,dokonca mu to často prechádzalo do zápalu ušiek,zlepšilo sa to až po výbere nosnej mandle

ottka
28. máj 2015

Môj najstarší syn bol taký chorľavý od nástupu do škôlky. Každé dva týždne sme boli na ušnom, čo ho z tých soplov boleli ušká. Nemal ich zapálené, len tie soplíky ako fúkal silno von, tak mu to tlačilo na uši a ušný dr. mu prefukoval nos a ušká . Keď mal 5 rokov , vybrali mu nosnú mandľu a pomohlo nám to . A predpisovali nám Trifed sirup na odhlienenie a kašel, toto jediné nám dobre zaberalo. Je to starší liek, ale náš ušný doktor naň nedá dopustiť a mal pravdu.

unique26
12. jún 2015

servus, mali sme detto, syn nastupil do škôlky a v kuse, sople, kašeľ až sa pozvracal, dcéra vzdy drapla od neho, jej to zatieklo do usiek, cize kolotoc ATB a ficali sme..uz sme boli zufali, kolko sirupov vybrali a imunoglukan a neviem co vsetko a nic nezaberalo, tak som skusila vivi stavu a akoby udrelo, od januara, ako som nasadila, sa drzia, su zdravi a ja uz nemam nervy 🙂