@monnci2226 A mne fyzioteraeutka hned povedala, ze dobre ze sme nesli k ortopedovi, ze len topanky trvde by nam odporucil, a nepomohlo by to. Ze treba cvicit, ze len to pomoze.
a kolko cvicite? mozno tomu este treba dat cas. aj vam to mera ci tam nejaky posun je/nie je? lebo nam na kazdej kontrole premeral a vzdy tam nejaky posun v cm bol (kontrola kazdeho pol roka len chodime) ortoped nam tiez kazal nejake cviky a tie topanky nenosi cely den. papucky ma ozaj len v skolke a tenisky tiez nema kazdy den obute ale pomalicky nam to ide k lepsiemu...
Minule som niekde videla ze v tomto veku je to normalne... ale bohuzial si nepamatam zdroj
Skuste tu, ako sa to pise berfood obuv.
Ako dlho cvičíte? Toto sa upravuje min. rok a viac, pár mesiacov nestačí a potom pravdaže stále priebežne vhodné pohybové aktivity. Je to dlhodobá záležitosť.
že patológia 😀 pridávam sa k názoru že ešte počkať... cvičením nič nepokazíte, ale nerúcaj sa z toho 😉
Nepredpisali vám špeciálne,na mieru robené ortopedické vložky?Aj moja dcéra mala padnutu klenbu a ešte aj ploché nohy,nosením ortopedickych vložiek sa stav upravil.
Moja dcera rovnako. Od 3 rokov behame po rehabilitaciach a ortopedoch. Teraz ma 16, nohy rovnake 🤷

ahoj, my s tym chodime ortopedovi. mala ma ortopedicke topanky predpisane. 2 krat rocne jej davam robit papucky do skolky plus tenisky. chodime od 2 rokov, bude mat 5. vyosenie mala 12-13cm teraz ma okolo 8 takze ozaj pomalicky sa nam to zlepsuje...