icon

Mesačné bábo má reflux

saska2308
9. nov 2013

prosim o rady,mam mesacne babo a meme reflux.mete s tym niekto skusenost?

zvedavamt
9. nov 2013

oslov laktacnu poradkynu v tvojom okoli,zoznam najdes na nete

fantasy
9. nov 2013

aj ti to potvrdila doktorka? moja to tiez mala, pomáhal mi taky vyvyseny vankusik, na nom som ju prebalovala, aj lezala na nom, Preslo to okolo 7 mesiaca.

talbotko
11. nov 2013

ahoj... my sme malemu davali sirup Gastrotuss po papani a pomahalo to... v priebehu stvrteho mesiaca reflux uplne vymizol...

ada510
11. nov 2013

Môj.syn má tiež reflux a nepomáha nič pribera krásne takze doktorka povedala že musíme čakať skúšala som antilefluxne mlieka ale nevie sa z nich vykakat takze som sa na to vykašľala sirup som tiež skúšala no vyvraca mi aj ten tak Ho len polohujem...doktorka povedala že ked tak dobre pribera že nech si grca že s tým nič nenarobím a časom mu to zmizne ked prejdeme na tuhu stravu...🙂

fopka
11. nov 2013

my mame ciastocny reflux zhruba od 2-3 tyždnov az doteraz, a to sme mali vcera 4 mesiace - ale pomaly to ustupuje. Ale ten reflux je, ako pisem, taky slabsi, malinky mi nikdy nezvracia, len sa mu to mliecko hromadi a vracia spat hore a tym padom potrebuje viackrat grgnut, nestaci mu len po napiti. Nam pomahalo a doteraz pomaha to, ze spinkame od narodenia len brusku a ked si potreboval grgnut, teda hlavne pocas spanku, tak sa trochu pomrvil a grglo sa mu bez problemov. Niekedy je to sice s placom, kedze to zhorknute mliecko, ktore sa mu vracia hore, mu zrejme drazdi zahu... ale teraz, kedze je uz vacsi a hybe sa viac, tak si to vie skorigovat a niekedy, ked je dlho na chrbatiku, si "vypyta", ze chce ist na brusko, aby sa mu grglo. A zo zaciatku som ho davala do mierne zvysenej polohy. A tiez mi lekarka povedala, ze si tym malicky musi prejst, kym mu dozrie traviaci trakt. INe by to bolo, keby sa reflux objavoval aj vo vyssom veku, vtedy sa uz obrat na lekara. Ak ti vsak babo pekne pribera, tak by som to urcite kvapkami ani zmenou mlieka, ak nekojis, urcite neriesila. Prejde to po case, treba vydrzat. A suhlasim s adou510, tie antirefluxne mlieka sposobuju ako keby zapiekanie, takze nic tym vlastne nevyriesis, len problem navyse