icon

Midazolam pre deti

27. jún 2025

Ahojte mate niekto skúsenosti so sirupom Midazolam? To je oblbovak pre deti doktorka nám vravela ze takto ošetrujú deťom kaz ak sa inak nedá. Dcérka má 4 roky a ma 1 malý kaz no neboli ju nič,ale zubarka vravela ze treba ošetriť a ze daju taky sirup vypiť nemáte s tým skúsenosti? Iný názor zubára bol ze netreba nič ošetrovať ze ma pekne zubky tak ja nedá neviem 🤷‍♀️ inak zubarka vravela ze vypitie toho sirupu stojí 100€ 🙈 a kaz ďalších 70€ šialenstvo už

koniarova
27. jún 2025

Keď je kaz, určite ošetriť. K Midazolamu sa neviem vyjadriť. Ale ja by som do toho šla.

huxy
27. jún 2025

Dáva sa to deťom vypiť napr pred operáciami, aby sa tak nebáli, taký jemný "oblbovák". Akurát tá suma je teda riadna pálka.

kacena4
27. jún 2025

no ak si naucis dieta osetrovat zuby bez oblbvaku nemusis zan platit... a inak ano plati sa to. bezne sa pouzivaju oblbovaky pre tazko postihnute deti

autor
27. jún 2025
@kacena4

no ak si naucis dieta osetrovat zuby bez oblbvaku nemusis zan platit... a inak ano plati sa to. bezne sa pouzivaju oblbovaky pre tazko postihnute deti

@kacena4 moja není postuhnuta ani nič, ale je dosť bojazliva takže bežné kaz nehrozí aby jej spravili

klementinka58
27. jún 2025

ano mojmu tak osetruju a robia vzdy 2 kazy dokopy platim aj s oblbovakom 298e oprava dvoch kazov mliecnych zubkov....Minule si dal osetrit aj bez oblbovaku cize 120e usetrenych nakolko uz pozna doktorku a neboji sa az tak velmi

diewcatqoo
27. jún 2025

Boli sme na osetrenie pod Midazolamom so synom uz 3x. Uplne v pohode, bol otapeny, spolupracoval, na nic si nepamata. Platili sme o dost menej ako vy.

jankafark
27. jún 2025

Ja by som určite dala osetrit .. a nemáš možnosť ošetriť pod rajskym plynom? Lebo fakt ta suma za midazomal je brutál. Mojej ošetrovali v decembri min rok pod midazomalom a potom vo februári si dala v pohode ošetriť normálne len sme zmenili zubarku tak to bolo možno aj tym

autor
28. jún 2025
@jankafark

Ja by som určite dala osetrit .. a nemáš možnosť ošetriť pod rajskym plynom? Lebo fakt ta suma za midazomal je brutál. Mojej ošetrovali v decembri min rok pod midazomalom a potom vo februári si dala v pohode ošetriť normálne len sme zmenili zubarku tak to bolo možno aj tym

@jankafark vravela mi ze rajsky plyn u nej by nemal účinok taky ako sirup

autor
28. jún 2025
@diewcatqoo

Boli sme na osetrenie pod Midazolamom so synom uz 3x. Uplne v pohode, bol otapeny, spolupracoval, na nic si nepamata. Platili sme o dost menej ako vy.

@diewcatqoo ja sa bojím toho oblbovaku ze ako bude reagovať nato...

sablinka
28. jún 2025

Máme dobrú skúsenosť s Midazolamom. Len treba dieťa sledovať po vypití sirupu aj potom po ošetrení kým úplne vymizne účinok, stalo že dcéra sedela a zrazu spadla na zem.