icon

Mliečna chrasta na hlavičke

28. apr 2023
bolarazjedna
28. apr 2023

Stačí olivový olej/indulona, natrieť hlavičku pred kupanim, nechať 15min pôsobiť a potom vycesat s hrebeňom na mliečne chrasty (husty hrebeň, dostať to aj v lekárni, v drogérii) a potom umyť vlásky Beba šampónom.

pribinak
28. apr 2023

Beba šampón, nemusíš robiť žiadne procedúry s olejom. Umyjes vlasky a super. Pekne to chraticky odlupi

daja0760
28. apr 2023

Urcite Bebe sampon. Len nim vlasky umyvas, nic nevycesujes. Chrasticky pomaly vymiznu

simona92101
28. apr 2023

@pribinak nam napriklad ten sampon vobec nezabral 😏

17alexis
28. apr 2023

U dcérky sa mi osvedčilo aspoň hodinu pred kúpaním natrieť hlavku olivovým olejom a potom ju umýt Babe šampónom. A ako som ten šampón oplachovala, tak som už mala kusy chrasty na ruke.

pribinak
28. apr 2023

@simona92101 ja nikde nepíšem že pomôže všetkým deťom, píšem svoju skúsenosť

greta2017
28. apr 2023

A nam zas velmi pomohlo od Biodermy ABCDerm babysquam krem. 30min pred umyvanim vlaskov naniest a nechat posobit a potom vo vanicke som tou makkou kefkou na vlasky poriadne ale samozrejme jemne vysuchala hlavicku a nasledne umyla (plus umyla samponom). Krasne to v podstate hned zmizlo akurat zalezi samozrejme na intenzite tych supiniek.

holubjakovam
28. apr 2023

Ja som synovi natrela pred obednym spánkom hlavičku olivovým olejom a keď sa zobudil, pekne som mu to vycesala hustým hrebienkom.
Ak ešte ostalo opakovala som procedúru aj druhý deň. A používala som aj Bebe šampón. Odvtedy nemá nič, čistá hlávka.

vkatush
28. apr 2023

Malému sa veľmi tvorili.
Tak som kúpila vyššie spomínaný Bebe šampón. Poriadne sme pri večernom kúpaní napenili, nechali asi 2 minúty pôsobiť, zmyli, ešte raz dali a zmyli.
Po kúpaní som mu niekedy dávala detský olej na hlavu. A samozrejme, vždy po kúpaní vyčesať.