icon

Mlieko v ušku bábätka

janie7
3. máj 2025

Ahojte žienky, chcela by som Vás poprosiť o info či ste sa stretli s takouto situáciou. Kŕmila som malú umelým mliekom a nešťastnou náhodou sa mi otvoril poklop na fľaške a kúsok mliečka skončilo malej v ušku. Mali sme Libenar, tak som ho naniesla na tampón a jemne sme jej uško prečistili. Samozrejme, budem to v pondelok hneď riešiť s pediatričkou, len či ste s tým nemali skúsenosť. Ďakujem.

anavixy
3. máj 2025

A co chces prosim ta riesit s pediatrickou? Ucho ma samocistiacu funkciu, bubienok nic neprepusti dnu, absolutne nic sa nestane. Niektore mamicky (si) dokonca do ucha kvapkaju mlieko cielene (sice materske a za mna blbost, ale to je jedno, princip je rovnaky).

sweet20
3. máj 2025

@janie7 vsetko je ok

janie7
autor
3. máj 2025
@sweet20

@janie7 vsetko je ok

@anavixy
@sweet20 Ďakujem Vám veľmi pekne, ste ma ukľudnili.❤️

really8
3. máj 2025
@janie7

@anavixy
@sweet20 Ďakujem Vám veľmi pekne, ste ma ukľudnili.❤️

@janie7 coho konkretne sa bojis?

stellarstar
3. máj 2025

Chvála bohu si neutekala na pohotovosť. Ukludni sa, nič sa nestane. Ešte počkaj koľko vody sa jej tam dostane

ukgirls
3. máj 2025

chudak doktory ..tolke roky studuju a stoji to nemale peniaze a nakoniec riesa mlieko v uchu ..vlastne to tam do pondelka ani nebude ... 😝

janie7
autor
3. máj 2025
@anavixy

A co chces prosim ta riesit s pediatrickou? Ucho ma samocistiacu funkciu, bubienok nic neprepusti dnu, absolutne nic sa nestane. Niektore mamicky (si) dokonca do ucha kvapkaju mlieko cielene (sice materske a za mna blbost, ale to je jedno, princip je rovnaky).

@really8 Aby nechytila z toho mlieka nieakú infekciu alebo jej to tam nekvasilo, ale ako ma už @anavixy upokojila, ucho má samočistiacu funkciu, tak verím, že sa to prečistí.

barbora854
5. máj 2025

😂😂😂😂😂😂😂budem to riešiť s pediatrickou😂ak náhodou dá výpoveď tak vieš prečo

janie7
autor
5. máj 2025
@barbora854

@barbora854 Ja to za smiešne vôbec nepovažujem, neviem ako by si postupovala ty, keby si na bábo čakala 11 rokov😕 Ale tak chápem, kto nezažije, nevie pochopiť.

barbora854
5. máj 2025
@janie7

@barbora854 Ja to za smiešne vôbec nepovažujem, neviem ako by si postupovala ty, keby si na bábo čakala 11 rokov😕 Ale tak chápem, kto nezažije, nevie pochopiť.

@janie7 fakt nebuď trápna preboha a používaj racionálne myslenie !si vhodný adept na žltého slonika

janie7
autor
5. máj 2025
@barbora854

@barbora854 Okrem toho, keby tam bol výtok, tak to sranda vôbec nie je.

tim23
5. máj 2025

Tieto výsmechy mi už fakt lezú na nervy tu na tomto úžasnom fóre

saxana000
5. máj 2025

Ja by som ju okupala. uska zanorila do vody nech ich cista voda trochu vycisti aby jej to tam ozaj nekvasilo.

janie7
autor
5. máj 2025
@saxana000

Ja by som ju okupala. uska zanorila do vody nech ich cista voda trochu vycisti aby jej to tam ozaj nekvasilo.

@saxana000 Mne radila pediatrička naniesť na čistiaci tampón roztok do uška a pretrieť jej to trošku aj vnútri a to sme spravili hneď potom. Ďakujem krásne za radu.