Moč 5 mesačnej dcérky
Ahojte baby, prosím vás neviete niektorá, že keď mám ráno odniest moč, či sa mi mala môže vycikat aj večer, že by som ho dala do chladničky a ráno odniesla? Mala ma 5 mesiacov
@kaciatko321 väčšinou sa nosí ranný moč. Bojíš sa že budeš mať ráno problém ho chytit, či? Ak áno tak ho radšej prines ráno o hodinu neskôr akoby si mala doniest večerný
A toho som sa bála ☹️, neviem či sa mi vycika😰
V labaku sú dosť dlho, len manžel mi ho ide ráno odniest, lebo musí ísť ešte do práce, a ja sa tam s malou nemám ako dostať
@kaciatko321 skus ju hned po zobudeni umyt a nechat len tak rozbalenu ja som pod malu davala vysterilizovany tanier a potom som cistou striekackou preliala do skumavky.
@kaciatko321
Ja som svojho času musela nosiť a kontrolu ranný moč 4mesačnej dcérky, trvalo to asi 4 mesiace. Ráno som ju dala holú na nepremokavú podložku, skúmavka v ruke a čakala. Vycikala sa vždy, niekedy rýchlejšie, niekesy to trvalo dlhšie. Sú aj také sáčiky na nalepenie na cikulku a zabalíš normálne do plienky, ale mne sa to odtiaľ vždy vykydalo a neostalo tam nič. Takže sme to riešili tou podložkou a naholo.
Moc treba odniest najneskor do 2 hodin odkedy sa vycika inak je nepoužiteľný. Rozbal ju a daj jej sacok, alebo nejako inak ho skus zachytiť, postuden ju trosku mokrym servitkom, to vacsinou pomaha
No ja som ten sáčok včera skúšala, dala som sáčok a plienku a keď som pozerala tak pravdepodobne sa to odtiaľ vylialo lebo sáčok bol mokrý a nič v ňom, už teraz mam stresy🤦♀️
Ďakujem vám veľmi pekne a držte ráno palce
@kaciatko321 mal by byt ranny a nie starsi ako dve hodiny. V lekarni su take sacky,ktore prilepis na pisulu,ale podla mna su na prd. Ale ja som to minuly tyzden urobila tak,ze som jej dala mlieko o 6 rano,trosku sa s nou pohrala,potom rozbalila a prilozila chladnejsiu plienku na brusko a hned pustila,skumavku som drzala pri pisulke a hned sa naplnila…
@kaciatko321 treba grif na to nalepenie (za poslednych par dni som ich nalepila x lebo sme v nemocnici so zapalom obliciek)
Teraz som robila tak, ze som nalepila sacok, dala na podlozku a lahli sme si spolu do postele. Ja mam 16 mesacnu slecnu tak tu udrzat v nejakej statickej polohe pomaly nemozne. Par krat som skontrolovala ci sa zadarilo ankednbolo hned som odlepila. Ty mas
vyhodu ze ti este nikam neujde 😀 Ale takto ako pisali aj baby dat ju na holo na podlozku a striehnut so skumavkou alebo s tanierom pod ritkou mas istotu.
Vacsinou sa to zo sacku vyleje lebo babo aj kopka nozkami a ked sa da plienka tak sa pokrci a ide to cele von.
@kaciatko321 su sacky na moc
No baby ktoré ste na mňa dnes mysleli tak ďakujem, ráno sa mi zobudila o 5 dala som jej mliečko a 2 hodiny ani necvrkla, tak som si povedala že kašlem nato, nalepila sáčok, dala plienku lebo už bola nervózna a zaspala na 2 hodinky, potom som ju rozbalil, a v sáčku nič a plienka suchá, až po nejakých 10-15 minútach konečne cikala, niečo v cikala do sáčku, ale stihla som aj skumavku priložiť tak sa nám nakoniec podarilo 😊

@kaciatko321 urcite nie, treba ranny moc...