icon

Moč 5 mesačnej dcérky

kaciatko321
30. dec 2021

Ahojte baby, prosím vás neviete niektorá, že keď mám ráno odniest moč, či sa mi mala môže vycikat aj večer, že by som ho dala do chladničky a ráno odniesla? Mala ma 5 mesiacov

zuzik307
30. dec 2021

@kaciatko321 urcite nie, treba ranny moc...

nikpa
30. dec 2021

@kaciatko321 väčšinou sa nosí ranný moč. Bojíš sa že budeš mať ráno problém ho chytit, či? Ak áno tak ho radšej prines ráno o hodinu neskôr akoby si mala doniest večerný

kaciatko321
autor
30. dec 2021

A toho som sa bála ☹️, neviem či sa mi vycika😰

kaciatko321
autor
30. dec 2021

V labaku sú dosť dlho, len manžel mi ho ide ráno odniest, lebo musí ísť ešte do práce, a ja sa tam s malou nemám ako dostať

4stanka4
30. dec 2021

@kaciatko321 skus ju hned po zobudeni umyt a nechat len tak rozbalenu ja som pod malu davala vysterilizovany tanier a potom som cistou striekackou preliala do skumavky.

yoxinka
30. dec 2021

@kaciatko321
Ja som svojho času musela nosiť a kontrolu ranný moč 4mesačnej dcérky, trvalo to asi 4 mesiace. Ráno som ju dala holú na nepremokavú podložku, skúmavka v ruke a čakala. Vycikala sa vždy, niekedy rýchlejšie, niekesy to trvalo dlhšie. Sú aj také sáčiky na nalepenie na cikulku a zabalíš normálne do plienky, ale mne sa to odtiaľ vždy vykydalo a neostalo tam nič. Takže sme to riešili tou podložkou a naholo.

luulinkaa
30. dec 2021

Moc treba odniest najneskor do 2 hodin odkedy sa vycika inak je nepoužiteľný. Rozbal ju a daj jej sacok, alebo nejako inak ho skus zachytiť, postuden ju trosku mokrym servitkom, to vacsinou pomaha

kaciatko321
autor
30. dec 2021

No ja som ten sáčok včera skúšala, dala som sáčok a plienku a keď som pozerala tak pravdepodobne sa to odtiaľ vylialo lebo sáčok bol mokrý a nič v ňom, už teraz mam stresy🤦‍♀️
Ďakujem vám veľmi pekne a držte ráno palce

ibajaanikiny
30. dec 2021

@kaciatko321 mal by byt ranny a nie starsi ako dve hodiny. V lekarni su take sacky,ktore prilepis na pisulu,ale podla mna su na prd. Ale ja som to minuly tyzden urobila tak,ze som jej dala mlieko o 6 rano,trosku sa s nou pohrala,potom rozbalila a prilozila chladnejsiu plienku na brusko a hned pustila,skumavku som drzala pri pisulke a hned sa naplnila…

4stanka4
30. dec 2021

@kaciatko321 treba grif na to nalepenie (za poslednych par dni som ich nalepila x lebo sme v nemocnici so zapalom obliciek)
Teraz som robila tak, ze som nalepila sacok, dala na podlozku a lahli sme si spolu do postele. Ja mam 16 mesacnu slecnu tak tu udrzat v nejakej statickej polohe pomaly nemozne. Par krat som skontrolovala ci sa zadarilo ankednbolo hned som odlepila. Ty mas
vyhodu ze ti este nikam neujde 😀 Ale takto ako pisali aj baby dat ju na holo na podlozku a striehnut so skumavkou alebo s tanierom pod ritkou mas istotu.
Vacsinou sa to zo sacku vyleje lebo babo aj kopka nozkami a ked sa da plienka tak sa pokrci a ide to cele von.

hlubik
30. dec 2021

@kaciatko321 su sacky na moc

kaciatko321
autor
31. dec 2021

No baby ktoré ste na mňa dnes mysleli tak ďakujem, ráno sa mi zobudila o 5 dala som jej mliečko a 2 hodiny ani necvrkla, tak som si povedala že kašlem nato, nalepila sáčok, dala plienku lebo už bola nervózna a zaspala na 2 hodinky, potom som ju rozbalil, a v sáčku nič a plienka suchá, až po nejakých 10-15 minútach konečne cikala, niečo v cikala do sáčku, ale stihla som aj skumavku priložiť tak sa nám nakoniec podarilo 😊