icon

Modrina na pohlavavnom orgáne u deti

4. apr 2022

Stretli ste sa s tým? Syn 2r, bol úplne v pohode a dnes keď som ho skúšala dať na nočník (odúčame) tak mal ho červený, ale hore má ako keby nejaký krúžok, ako keby sa mu celý vtiahol dnu. , trošku viac opuchnutý a zospodu fialový, ako keby modrina. Nedovolí ani chytiť. Ale nevidím pri cikani žiaden problém, neboli ho to asi. Ale pri dotyku neviem.
Nemáte niekto skúsenosť?
Neviem či sa buchol, je živý ako všetky deti. Dúfam, že žiaden zápal keď je to také celé červené.

janka_smile
4. apr 2022

My sme tak mali a mal infekciu. Mal to ako úplne malé bábätko. Boli sme s tým u lekára, tak dal taký rostok a so striekačkou sme striekali dnu do pipíka a tak sa mu to vyliečilo. Zašla by som k lekárovi, lebo není to sranda...🤗

autor
4. apr 2022

@janka_smile infekciu? A to ako kde ste mu to strieľali? Do močovej trubice či len pod predkožku...nestraš. 🙄

autor
4. apr 2022

@janka_smile u pediatra ste boli?

autor
4. apr 2022

@althejka dobrý večer, viete mi poradiť prosím ?

joesvk
4. apr 2022

Ak máte doma očnú mastičku ophtalmo framykoin tak mu na to dajte a zajtra radšej k lekárovi.

althejka
4. apr 2022

Dobry vecer. Ak ma predkozku stiahnutu a nejde naspat pohotovost. Aj keby iba kusok.
Ak ma opuchnuty a bolavy pipik moze ist o balanitidu, zapal predkozkoveho vaku. Tam sa bud vyplachne alebo podla zvyklosti osetri predkozka.pomoze troska kupel v repiku ,ale efektivnejsi je vyplach pretoze zapal a necistoty su vnutri medzi predkozkou a zaludom.stipe a pali to , nic pretahovat nasilu .ak sa neda vydrzat pohotovost.inak rano detdka urologia s vymennym. /zs/

autor
4. apr 2022

@althejka no nemám doma momentálne repík. Predkožku má dole, len má celý červený a opuchnutý a zdola fialový. Ďakujem, pôjdem teda na urológiu, ak tu nejaká je.

althejka
4. apr 2022

Ani Framykoin? pokial cika a opuch sa nezvacsuje tak do rana nejako dobojujte. ak by cikat nechcel pohotovost. Kludne nurofen od bolesti. Ma aj protizapalove ucinky a troska vienstiahnut opuch. Drzim palce /zs/

autor
4. apr 2022

@althejka Canesten mám čo ja som používala, ale framikoin a iné na predpis nemám nič.
Cika normálne, ešte je plienkovany, len na plienke mal 2x žltý výtok.
Bože, nechcem si ani predstaviť, čo tam bude vystrájať, keď sa nedá vyšetriť 😒

althejka
4. apr 2022

Tak pacit sa mu nebude,ale je to celkom lahko liecitelny zapal.sposobuju ho necistoty a smegma pod predkozkou. Skor to osetrenie vyzera horsie ako je ked ide o deti a tie sa brania. Ak mal aj sekret v plienke, tak to ta balanitida asi bude. Drzim palce. Aj moj ho mal opakovane ako mensi , vyplachovala som prontosanom a o dva dni ani nevedel. Drzim palce /zs/

autor
4. apr 2022

@althejka a to sa ako výplachuje? Nejak so striekačkou, či len umývať?

autor
4. apr 2022

@althejka a ďakujem za radu.