icon

Modrinky po odbere krvi

ivulik2311
11. okt 2019

Ahojte, je normalne aby sa po odbere krvy spravilo na hankach toto? S malym som bola vcera na krvy a spravilo sa mu toto...ako modriny to vyzera. A furt len ze ma boo. Na druhej rucke to nema, len na tejto, aj bodku po injekcii vidno na rucke

Modrinky po odbere krviModrinky po odbere krviModrinky po odbere krvi
romanatrnavska
11. okt 2019

Áno je to možné 🙂 mne sa stále robia modriny po odbere krvy. .. žilky popraskajú 🙂

romanatrnavska
11. okt 2019

Mne napríklad niekedy trvá aj 2-4 týždne kým zmiznú 🙏🏻🤷🏻‍♀️

ivulik2311
autor
11. okt 2019

@romanatrnavska On to doteraz nikdy nemal, ani ked mal v rucke infuziu napichnutu..

romanatrnavska
11. okt 2019

@ivulik2311 ja neviem od čoho to zalezi mne sa dokopy asi 5 krát za celý život neurobila modrina ináč po väčšina vždy 🙏🏻🤷🏻‍♀️

mimka11111
12. okt 2019

@ivulik2311 Ahoj, aj synček to mal po odbere krvi...praskla mu žila a dobre dva týždne po odbere sa mu miesto vpichu vyduvalo, ručičku mal celú opuchnutú a modriny viacmenej na hankach...to preto,že má ručičku väčšinou nadol,tak ta vytecena krv ide na to najspodnejsie miesto a v tomto prípade na hanky.....neviem,či som to správne vysvetlila 🤪......samozrejme,že synčeka ručička bolela a len minimálne som sa jej mohla dotknúť 😟....ale trvalo asi aj mesiac,kým sa mi to všetko dalo do normalu

alena00
2. feb 2024

@ivulik2311 dobry den je to starší prispevok aj to zmizlo bolo to len z odbeu dcera ma to iste a mam obavy velmi som sa zľakla