icon

Mohla som pri čistení ucha ublížiť dieťaťu?

17. jún 2025

Ahojte žienky mam 17 mesačného a večer po kupkani sme čistili uška a ani Neviem co sa udialo ale ta tyčinka prešla cez tu vatu a malinky my spustil hrozný srdcervuci plac😭 používam tie pre bábätka, hrozne som sa zľakla co tak plakal že sa ani pár sekúnd nevedel nadýchnuť 😭keď sa upokojil som Mu uško pozerala nechcel si ho dat pozrieť ale krv ani nič mu neislo, večer keď zaspinkal som mu ho chytila ale Neplakal a ani sa nezobudil, prosím poradte zobrať ho radšej k Lekárovi? Mohla Som mu ublizit😭🙏?

majus2323
17. jún 2025

Myslím že keby sa niečo vážne stalo tak by plakal neutisitelne dlho dlho dlho a určite keby mu teraz ucho chytis ten vchod a trošku zatlacis tak by sa minimálne prebral... Avšak nevieme ako moc hlboko to bolo , ak ti to nedá spať, na orl to rýchlo kuknú

mdse
18. jún 2025

Vôbec mu nečisti vatovými tyčinkami uši! Stačí utrieť vlhčenou utierkou uško a prebytočný maz. Presne takto môžeš dieťaťu ublížiť. Spýtaj sa hociktorého orl lekára. A ja by som ho išla dať skontrolovať.

deedol
18. jún 2025

ani nie ze "nemusis" cistit tycinkami, ono sa to naozaj nema. len sa maz zatlaci hlbsie a postupne sa moze vytvorit taka zatka, ktoru potom musi orl bolestivo vyberat. laik s osobnou skusenostou, bolo to hrozne.

ismarela
18. jún 2025

Tak sa čistiť uška nemajú 🙄