icon

Mohli by byť strie na chrbte 12-ročnej dcéry?

adzy
13. okt 2025

Ahojte prosím Vás dcéra 12 rokov zničoho nič sa jej urobylo toto na chrbte v jeden deň ,mne to príde ako strie ale môžu sa urobiť aj na chrbte ?nejak žeby velmi pribrala sa mi nezdá ďakujem

Mohli by byť strie na chrbte 12-ročnej dcéry?
Strana
z2
babushkaem
13. okt 2025

su to strie..

anonym_323ecb
13. okt 2025

Strie a rastie, koža sa veľmi natahla... či už rastie do šírky alebo do výšky

adzy
autor
13. okt 2025
@babushkaem

su to strie..

@babushkaem ďakujem normálne som tomu prv nechcela uveriť, že aj tam sa môžu spraviť

anonym_67a43b
13. okt 2025

Urobilo sa jej strie

adzy
autor
13. okt 2025
@anonym_323ecb

Strie a rastie, koža sa veľmi natahla... či už rastie do šírky alebo do výšky

@anonym_323ecb taká blbá otázka ale začalo to tým ako na gymnastike začala robiť mostíky no nejak nepribrala ale áno ide rýchle do výšky už aj mňa prerástla

lenvam
13. okt 2025

@adzy strie. Niesu zvislé ako pri tehotenstve keď sa koža naťahuje nabratim na obvod ale vodorovné lebo sa koža rýchlo natiahla na dĺžku

anonym_27a2bc
13. okt 2025

Moj syn má na chrbte, extrémne rychlo vyrastol.

bielasovicka
13. okt 2025

Ja tam vidím škrabance 🤭

slavomira236
13. okt 2025

@adzy moj chlap ma tiez na chrbte a to je chudy..dlho ich uz ma tiez ako vyrastol rychlo

domka222
14. okt 2025

Môj brat ich má na pol chrbta.

anonym_8112f7
14. okt 2025
@slavomira236

@adzy moj chlap ma tiez na chrbte a to je chudy..dlho ich uz ma tiez ako vyrastol rychlo

@slavomira236 aj môj, tiež prirýchlo vyrástol, má takmer 2m

bibina32
14. okt 2025
@adzy

@anonym_323ecb taká blbá otázka ale začalo to tým ako na gymnastike začala robiť mostíky no nejak nepribrala ale áno ide rýchle do výšky už aj mňa prerástla

@adzy Synovi sa spravili, keď rýchlo narástol.

blanblan
14. okt 2025

Áno, strie, aj mojej sa spravili dole na chrbte v rovnakom veku. Ale už vybledli a nevidno to tak🙂

katkaseiner
14. okt 2025

Ano kludne, moj muz ma nad zadkom strie - proste velmi rychlo vyrastol. Su sice vyblednute ale je ich vidiet...

anonym_4102cb
14. okt 2025

@adzy Áno moje deti majú obidve oei veľmi rýchlom raste.

akje
14. okt 2025
@adzy

@adzy ten tvar strii je presne kvôli rýchlemu vytiahnutiu sa do výšky ;) sú horizontálne.
Ešte kým sú červené, t.j. čerstvé, tak kremikujte, aby zmizli ;)

adzy
autor
16. okt 2025
@akje

@adzy ten tvar strii je presne kvôli rýchlemu vytiahnutiu sa do výšky ;) sú horizontálne.

@akje dakujem

mandzula
16. okt 2025
@akje

@akje Urcite kremovanim nezmiznu, su to jazvy. Casom akurat zblednu a budu menej viditelne.

akje
16. okt 2025
@mandzula

@akje Urcite kremovanim nezmiznu, su to jazvy. Casom akurat zblednu a budu menej viditelne.

@mandzula bola som na školení o striach, kedy sa s nimi ešte dá niečo robiť. Nemám k tomu už čo viac povedať.

mandzula
16. okt 2025
@akje

@mandzula bola som na školení o striach, kedy sa s nimi ešte dá niečo robiť. Nemám k tomu už čo viac povedať.

@akje tak nam daj navod, myslim, ze vsetky zeny, ktore maju tento problem, sa potesia. Daj nazov toho kremu alebo aspon ucinnu latku.

akje
16. okt 2025
@mandzula

@akje tak nam daj navod, myslim, ze vsetky zeny, ktore maju tento problem, sa potesia. Daj nazov toho kremu alebo aspon ucinnu latku.

@mandzula prečítaj si, čo píšem hneď v prvom prispevku autorke. Je tam informácia kedy sa so striami ešte dá niečo robiť.

mandzula
16. okt 2025
@akje

@mandzula prečítaj si, čo píšem hneď v prvom prispevku autorke. Je tam informácia kedy sa so striami ešte dá niečo robiť.

@akje Trváš na tom, že strie sa dajú odstrániť krémovaním?

akje
16. okt 2025
@mandzula

@akje Trváš na tom, že strie sa dajú odstrániť krémovaním?

@mandzula trvam na tom, že červené strije sa dajú krémami odstrániť.
Máš nejaký problém??? Chod na školenie aj ty. Pretože sa dokola pýtaš na to, čo som už napísala. Ak máš chuť hádať sa, nájdi si prosím ta niekoho iného. Nemám na to náladu.

mandzula
16. okt 2025
@akje

Máš nejaký problém??? Chod na školenie aj ty. Pretože sa dokola pýtaš na to, čo som už napísala. Ak máš chuť hádať sa, nájdi si prosím ta niekoho iného. Nemám na to náladu.

@akje No ved napis, o aky krem ide, netrpezlivo na to cakam. Je to Indulona, Nivea ci aky zazrak? Nehadam sa, len som zvedava a cakam, ci okrem vseobecnych info das aj nejake konkretne. A ty namiesto toho, aby si dala konkretny krem, len prskas a ohanas sa skolenim.

akje
16. okt 2025
@mandzula

@akje No ved napis, o aky krem ide, netrpezlivo na to cakam. Je to Indulona, Nivea ci aky zazrak? Nehadam sa, len som zvedava a cakam, ci okrem vseobecnych info das aj nejake konkretne. A ty namiesto toho, aby si dala konkretny krem, len prskas a ohanas sa skolenim.

@mandzula ja neprskam. Na každú otázku ti odpovedám s kľudom. Ja som sa mazala klasickým krémom a strie mi po pôrode zmizli. Po oboch pôrodoch.
Prečítaj si svoje komentáre venované mne, ako komunikujes. Už ma nechaj napokoji. Aby si mi tu dávala rozkazy, vyčítala niečo alebo urazala, tak na to náladu nemám. Opätovne ti hovorím, kľudne, nájdi si niekoho iného. Nemám na to náladu.

sulavikova
16. okt 2025

@adzy pokiaľ sa sama nepoškodzuje, čo je v tomto veku in, striebsú rozumným vysvetlením rýchleho rastu/ priberania

mira0611
16. okt 2025

@adzy retinol jej pomoze

mandzula
16. okt 2025
@akje

@mandzula ja neprskam. Na každú otázku ti odpovedám s kľudom. Ja som sa mazala klasickým krémom a strie mi po pôrode zmizli. Po oboch pôrodoch.
Prečítaj si svoje komentáre venované mne, ako komunikujes. Už ma nechaj napokoji. Aby si mi tu dávala rozkazy, vyčítala niečo alebo urazala, tak na to náladu nemám. Opätovne ti hovorím, kľudne, nájdi si niekoho iného. Nemám na to náladu.

@akje a ja ti napisem poslednu vec - natieranim kremom strie nezmiznu, jedine sa mozu stat menej viditelnymi, su to proste jazvy a na tie kremy nezaberaju. Mozu akurat tak pomoct predist vzniku strii. Keby zaberali kremy, neexistuju drahe procedury, kazda by sa natierala kremom.

letfenixa
16. okt 2025
@mandzula

@akje a ja ti napisem poslednu vec - natieranim kremom strie nezmiznu, jedine sa mozu stat menej viditelnymi, su to proste jazvy a na tie kremy nezaberaju. Mozu akurat tak pomoct predist vzniku strii. Keby zaberali kremy, neexistuju drahe procedury, kazda by sa natierala kremom.

@mandzula mne sa spravila 1 stria mesiac PO pôrode na brucho, hocikedy som si ju olejčekom od saloosu natierala a veru zmizla.

anonym_317b53
16. okt 2025
@akje

@akje no neviem. Keď som čakala dcéru, bola hlavičkou hore a vždy keď sa vrtela, naťahovala mi kožu okolo pupka a tá mi pred očami praskala. Mastila som si to miesto hneď a opakovane niekoľkokrát denne a nezmizlo nič 🤷‍♀️

@adzy manžel má takto potrhaný celý chrbát. Cez letné prázdniny sa ako siedmak vytiahol o 12 cm.

Strana
z2