Môj syn vypil kávu: Čo teraz?
Dobrý deň,takmer celú mi vypil kávu,ma to zakázané,tak sa ponahlal a vypil väčší pol šálky.co teraz?Ja som ju neofloxila,čo som rýchlo odbehla.Ako deti môžu reagovať?Prosím,len kto má skúsenosť.Ďakujem
@pribinak 🤣vďaka
Vypil ju teraz,tak uvidím,či a kedy zaspi
Teda pred hodinou a pol,no ale ešte nespí😐
Po káve nereagujem nijak ani ja a to nie som kávičkár.Ako dieťa som ochutnala kávu polievkovou lyžicou tiež rýchlo, rýchlo nech nikto nevidí.Fuj 😂.Akože nezaliatu aby sme sa chápali.
Nič sa nestane.
@medda_beda vdaka
Tak moze byt aktivnejsi, nervoznejsi, moze ho trochu odvodnit, ale nemalo by sa nic hrozne stat. Za mojho detstva kava nebola az take tabu pre deti, pamatam si, ze sme robili doma aj kavove zakusky, aj normalne nam dali odpit (ale mne to nechutilo), aj zmrzlina kavova byvala a kavove tycinky normalne s mletou kavou, tie mi chutili velmi.
@marianarem vďaka
Ubudne z neho isto 😂 Je to veľký chalan a po zdravotnej stránke mu to nič nespraví 😉
Čo by sa mu akože malo stať?
Nič sa mu nestane.
Tak pred 6 ročnou by ma ani nenapadlo schovávať kávu 😃 ale našťastie ju to ani neláka lebo je to blee...vymyselnik ale nič mu nebude 😂
No horsje by bolo,keby priamo kávu lyžičkou si bagroval a to jedol.
Udivuje má,že mu to vôbec chutilo...
Moj syn si stale zobre odomna kavu - davam obliznut lyzicku. Ako decko som to robila tiez. Dokinca sme po navsteve dopijali kvapky zo stamprlikov, chctli sme vediet, ako to chuti.
Vela rodicov dava detom pravidelne kofolu, kolu. Takze jedna jednorazovka kavy nic nesposobi 😉
Moja suseda je kardiologicka a 6rocnej dáva ochutnať kávu pravidelne. Ochutnať znamená, že jej dá 2-3 krát regulérne odpit si. Keď som sa jej pýtala, či to malej nemôže škodiť, vravela - aby jej to uškodilo, musela by vypiť 4 šálky denne.
Keď som bola ja mala,tak som vyjedala kávovú usadeninu,čo vzniká po vypití tureckej kávy.Normalne lyžičkou.Milovala som,ako to škrípe medzi zubami a tú chuť.🤷🏻♀️
@doriiis 🤯 Čooo? Fuj 😅 Ty si bola asi taký typ dieťaťa čo jedol aj piesok a hlinu? 😂✌️
@svokrinjazykmonika ....ja som bola tip dieťaťa,čo jedol všetko🤷🏻♀️
No ja si zvyknem robiť v lete ľadovú kávu z Jacobs Velvet instantnej. Syn 4 r. si pýtal tiež keď videl moju. Jemu takto robíme z Caro bez ľadu. Tak som mu tu kávu urobila hádajte z čoho z Jacobsky🤦 Bola som myšlienkami inde uvedomila som si to až keď ju mal vypitu. Našťastie bola riadne vyšľahana a väčšina z tej kávy bola v pene ktorú nevypil. Nič mu nebolo akčný bol ako zvyčajne odvtedy si dávam pozor 🙂
Nič mu nebude najhoršie bude rýchlo sa ponahľať na wc alebo nebude môcť spať ale ináč by sa nemalo nič stať.
Nič sa mu nestane,neboj
🤦🏼 ale kofolu mu bezne dovolis, vsak? Aky je tam rozdiel? (Lebo vidim bezne, ze malym detom rodicia dovolia kofolu, dokonca radler… 🤦🏼)
Moja mladšia (mala vtedy asi 4roky) vypila manželovi takmer celú kávu 😅
Odchádzali sme na výlet a ona nám tam dupkala, že kedy to už bude.. Povedali sme jej, že ešte vypijeme kávu...Manžel zbehol zaniesť veci do auta a ona sa evidentne nevedela dočkať, tak ju šupla do seba..
"Káva vypitá, môžeme ísť"
Ja som myslela, že ma porazí 🤦🏽♀️
Nič jej nebolo, výlet si užila, vyblaznila sa ako vždy, častejšie som jej ponúkala vodu, nech sa napije, inak nič.. cestu domov celú prespala.
buď pokojná všetko je ok 🤗
No ako? Prežil? 😁Len žartujem samozrejme. 😁😁
Ale no .. nič mu nebude. Ja ,keď som bola v jeho veku dedovi som odpila stále ...☺️
Ja by som mu dala viac piť čistej vody nech sa to zriedi v tele a čierne uhlie môže tiež pomôcť. Keď je zdravý, tak by sa mu nemalo nič stať. Skôr by som sa obávala, keby mal problémy so srdcom.
Dúfam, že už kavu tak skoro nebude piť.
@mantilka nie,nebude

Nič sa mu nestane. Ráno sa možno 💩