Moja dcéra má závrate
Poradte ak mate skusenost.dcera 3 roky sa tocila ale nie nejak dlho ani rychlo.vravela som jej nech sa uz netoci, ze sa jej zatoci v hlave.a zrazu mi hovori, ze uz sa mi toci a zacala rychlo mihat ocaii zboka na bok.vtedy mi hovori nic nevidim.no necudujem sa lebo oci sa jej mihali velmi rychlo.po par sekundach to prestalo a normalne sa sprava.mohlo sa jej len zatocit v hlave??len sa zamyslam ked sa jej uz tetrz tak toci ako bude tancovat ked pri tanci sa aj rychlo aj vselijako toci....dufam, ze je to v poriadku...
Pri tanci su tocky vymakane, fixuje sa pohlad na jedno miesto a hlava sa potom otoci za telom.
@viestta tak áno je to pri tanci iné, ale aj to ma to trochu vystrašilo...
Dobrý deň, volá sa to nystagmus a po točení sa okolo vlastnej osi je to úplne normálne. Pozornosť treba zvýšiť, ak sa to vyskytuje v pokoji. Ale to, čo opisujete sa robí bežne na hodine fyziológie aby medici videli čo to ten nystagmus je. Pekný večer
Dobrý deň, volá sa to nystagmus a po točení sa okolo vlastnej osi je to úplne normálne. Pozornosť treba zvýšiť, ak sa to vyskytuje v pokoji. Ale to, čo opisujete sa robí bežne na hodine fyziológie aby medici videli čo to ten nystagmus je. Pekný večer
@slniecko39 ďakujem.v pokoji sa to nevyskytuje, len pri točení.
@anonym_autor nemá závrate, mala jeden, mohlo ho ovplyvniť veľa faktorov, nerieš to. Pri akom tanci by sa jej to malo opakovať? Čo už chodí na balet? Normálne tancovanie ti taký stav neurobí.
@anonym_autor nemá závrate, mala jeden, mohlo ho ovplyvniť veľa faktorov, nerieš to. Pri akom tanci by sa jej to malo opakovať? Čo už chodí na balet? Normálne tancovanie ti taký stav neurobí.
@anonym_9ead21 to zmenil admin nazov
@anonym_9ead21 povodny nazov taký určite nebol.

Pri tanci su tocky vymakane, fixuje sa pohlad na jedno miesto a hlava sa potom otoci za telom.