icon

Moja dcérka grcká pri ležaní na bruchu.

12. apr 2025

Dobrý večer , moja pomaly 6 mesačná dcérka stále grcka na brušku, sama sa pretočí na brucho v podstate stále chce byt už iba na bruchu ale nikdy to nie je bez grckania, po jedle jej nikdy nedovolím radšej ju dám do lehatka alebo niekde kde sa proste nevie otočiť na brucho, najskôr po hodine ale ona grcká na bruchu aj 3 hodiny po jedle proste vždy z nej vyjde niekedy viac niekedy menej, každý deň periem deky, cistim sedačku , čím to môže byt prosím ? Nevyzerá že by ju niečo bolelo lebo je vysmiata spokojná ale ja nie som vysmiata keď ju za deň 10x prezliekam 🙏🏻🤣🤣🤣 ďakujem

anavixy
12. apr 2025

Reflux, este stale fyziologicky, pokial je to len ked je na brusku, tak nic okrem “nedavat ju na brusko” (co samozrejme nie je mozne ani spravne) robit nemozes. Ked zacne sediet, bude to lepsie, dovtedy vydrzat a prat 🙈

autor
12. apr 2025

@anavixy reflux aj keď pred tým vôbec negrckala? Ona od narodenia vôbec ani raz negrckala az pokým sa nezačala točiť na bruško , vždy len na bruchu sa to deje

anavixy
12. apr 2025

No ano lebo si stlaci to brusko a zvierac pazeraka este nie je uplne funkcny, co je princip refluxu, takze sa potrava vrati spat hore.

lejduska
12. apr 2025

Mam to iste s 5 mesačným, na brusku je istota ze sa opakovane povracia. A ešte aj zoslinta ze ma mokré rukávy komplet 😅🙈 nás má aj reflux čiže je to veselé,striedam hneď po kŕmení kresielko a až tak podložka. Ono sa to časom musí zmeniť, čo ine

kitycat
12. apr 2025

Mne este aj kym lozila kolkokrat hodila daky grc 😂

Vsak davaj tu deku, oper trochu v ruke a pockaj kym to nezacne smrdiet 😂😂😂