Moje 1,5 ročné dieťa je už štvrtý deň choré
Ahojte. Moje 1,5 ročné dieťa je dnes už 4ty deň choré a rozmýšľam ci s ním ísť zajtra k Dr. Alebo nie. Rozmýšľam preto, lebo nemá teploty len sopli, sem tam zakasle a kychne. Dávam mu mucosolvan sirup na kašeľ a nasivin do nosa. Čo by ste robili na mojom mieste vy?Blbé komentáre si prosím odpuste! Vďaka
Moja mala doteraz 2x sople a zakazdym trvali ca 10 dni.. Kým je farba ok nešla by som tiež . Odsávat odsávat odsávat..... Skoré uzdravenie prajem 😊
Nešla. 1,5 ročné dieťa je už dosť veľké. Kým nemá vysoké teploty, farebný sopel alebo strašný kašeľ tak sa to dá zvládnuť aj doma. Zvlhčovat vzduch, do nosteka morskú vodu u nás je top sterimar. Ak zakasle sem-tam netreba mucosolvan, je na vykasliavanie ,môže ho zbytočne dráždiť. Dala by som fenistil kvapky a keď na kašeľ tak niečo prírodné stop kašeľ ,kalobu a pod
ano farba je vírusová ak sa zmení na žltú/zelenú tak až potom by som šla tie sople nezmiznú za 4dni
@tanicka16 Mozno ked bol prvy krat chory tak si ho este kojila a to mu pomohlo sa z toho dostat skor...
@tanicka16 Teraz sa musi jeho telicko popasovat s virusom same a preto mu to trva dlhsie.

@tanicka16 ahoj, akej farby má sopel?