Mononukleóza a červené oči
Ahojte potrebujem poradit kto sa s tym stretol.moj syn prekonal mononukleozu.vysledky sa zlepsovali no este stale neboli v norme a ochorel.hodnoty znova.zacali stupat takze sa mononukleoza zacala rozbiehat znova...pri prvej mal len ocka pripuchnute co je bezne pri tej chorobe ale teraz nema pripuchnute ale cervene svrbiace jedno oko.davam mu ocne kvapky ale nepomaha mu to.
Neviem ci ho mam s tym tahat k dr.v tejto koronovej dobe..a tiez sme.tam stale uz mi je trapne tam chodit a tiez v jednom kuse vyvolavat..stretol sa niekto s tym?
@nitka1157 mne už 4x. Ja už naozaj neviem čo so sebou😭
@dancegirl87 co 4x??
@nitka1157 tento rok sa mi už 4x aktivovala mononukleóza
@dancegirl87 ako to prebieha u teba? Dodrzujes dietu stale?
@nitka1157 únava,ospalosť,na začiatku som asi 2tyzdne cítila hrdlo a mala som vyrážky na tvári.
Pečeňové testy mám zatiaľ v poriadku. Nedávno som mala covid,tak asi od toho sa mi to aktivovali a predtým keď som sa dala zaočkovať 😡
@dancegirl87 ale ked mas pecenovky dobre tak to neni podla mna aktivovana.bude to nieco ine
@nitka1157 už mi na to zobrali krv. Je to ono

@nitka1157 áno, syn má chronickú mononukleózu, pravidelne sa mu zapaľujú oči, niekedy červené oči, niekedy s opuchom, niekedy bez opuchu, niekedy s hnisavými ložiskami, raz 5 dní neotvoril poriadne oko, niekedy svrbiace, niekedy aj s modrými vačkami pod očami - vždy dostáva opthalmoframykoin a žiaľ, väčšinou aj klasickú antibiotickú liečbu. Takže trápne-netrápne, určite by som kontaktovala dr.