Môže 11-ročné dievča dostať menštruáciu?
Dobry je mozne dostat menzes v 11 ked nemam ziadne priznaky puberty? Nasla som si pred mesiacom na spodnom pradle hnede skvrny a neskor uz len biele.Je to menzes? Prosim napiste,nemam dobry vztah s mamou
Áno už sa to chystá.
Hnedé je vlastne stará krv ešte sa ti poriadne nevie spustiť.
Je to normalne. Ja som tiez dostala v 11/12 prvýkrát. A je aj normalne,.ze zo zaciatku to mas takto hnede, pomaly sa to spusta. Mavaj pri sebe vlozky. Preistotu
Ano. Ja som mala v 11. Nevlastna dcera ma 11 a vravela mi ze spoluziacky uz maju niektore uz od 9 rokov. Skus sa porozpravat s mamou alebo s niekym s rodiny aby si bola pripravena ked sa to rozbehne…
Ja som mala 10 a 9 mesiacov pri prvom. Takze… ano. A pri mojich dcerach si pamatam taketo jednorazove spinenie. Prva dostala menzes pol roka na to. Druha o rok a pol.
Ano ja som dostala prvy lrat ma konco 4rocnika v 5t uz pravidelne
A mebola som jedina 4spoluziacky sme tak dostali
Jasne, presne takto som pred milion rokmi mala zaciatok v prvy den prvy krat. Hnedaste spinenie. 11 je normalne
ano ja som dostala v 11tich a dcera v 10tich... hlavne maj pri sebe vlozky a chapem, ze mate zly vztah s mamou no mozno tato tema by stala za to sa s nou porozpravat... ked myslis, ze nie, tak ak mas viac otazok skus sa pytat tu

Áno, je normálne, že ešte riadne nemenštruuješ. Ale podľa príznakov sa už telo chystá. Takže maj hygienické potreby po ruke 👍🏻