icon

Môže 11-ročné dievča dostať menštruáciu?

18. aug 2024

Dobry je mozne dostat menzes v 11 ked nemam ziadne priznaky puberty? Nasla som si pred mesiacom na spodnom pradle hnede skvrny a neskor uz len biele.Je to menzes? Prosim napiste,nemam dobry vztah s mamou

michaela789
18. aug 2024

Áno, je normálne, že ešte riadne nemenštruuješ. Ale podľa príznakov sa už telo chystá. Takže maj hygienické potreby po ruke 👍🏻

januska12323
18. aug 2024

Áno už sa to chystá.

januska12323
18. aug 2024

Hnedé je vlastne stará krv ešte sa ti poriadne nevie spustiť.

ns994
18. aug 2024

Je to normalne. Ja som tiez dostala v 11/12 prvýkrát. A je aj normalne,.ze zo zaciatku to mas takto hnede, pomaly sa to spusta. Mavaj pri sebe vlozky. Preistotu

butterflyeffect
18. aug 2024

Ano. Ja som mala v 11. Nevlastna dcera ma 11 a vravela mi ze spoluziacky uz maju niektore uz od 9 rokov. Skus sa porozpravat s mamou alebo s niekym s rodiny aby si bola pripravena ked sa to rozbehne…

simsalabim
18. aug 2024

Ja som mala 10 a 9 mesiacov pri prvom. Takze… ano. A pri mojich dcerach si pamatam taketo jednorazove spinenie. Prva dostala menzes pol roka na to. Druha o rok a pol.

slavomira236
18. aug 2024

Ano ja som dostala prvy lrat ma konco 4rocnika v 5t uz pravidelne
A mebola som jedina 4spoluziacky sme tak dostali

jamidea
18. aug 2024

Jasne, presne takto som pred milion rokmi mala zaciatok v prvy den prvy krat. Hnedaste spinenie. 11 je normalne

fairyy
18. aug 2024

ano ja som dostala v 11tich a dcera v 10tich... hlavne maj pri sebe vlozky a chapem, ze mate zly vztah s mamou no mozno tato tema by stala za to sa s nou porozpravat... ked myslis, ze nie, tak ak mas viac otazok skus sa pytat tu

jamidea
18. aug 2024

@jamidea nevsimla som si, zeto pise dieta. Tak doplnim
Hlavne si zacni znacit, kedy mas to spinenie. Je to uzvlastne menstruacia a je dobre vediet kedy je. Zo zaciatku moze byt nepravidelna, ja som mala hned cyklus okolo 26dni. Ale mozes mat zo zac.aj 35-45 dni.