icon

Môže dieťa po operácii jesť McDonald's jedlo?

3. feb 2025

Vyberali mu nosné mandle a strašne ma chuť na cheesburger a hranolky… myslite že to môže neni to moc tvrde koreniste?

hipuska
3. feb 2025

Podla mna, kludne moze. Mojmu synovi ked vyberali, to v postate bol na kasovitej iba 3 dni. Potom presiel na normalnu stravu. Vela zalezi aj od dietata ako sa citi. Vsak doma ma aku stravu? Ved uz nie ste na kosovitej nie? Ved vidis doma ake jedlo zvlada

kliatana
3. feb 2025

a doma jedava co? ak podobne veci, tak nech si da. nemam skusenost s vyberom mandli, tak neviem, ake davaju odporucania.

tanyan
3. feb 2025

Pri krčných nie, ale pri nosných by cheeseburger nemal byť problém, ak sa mu to pekne hojí. S tými hranolkami by bolo asi lepšie počkať.

lukbe
Autor odpoveď zmazal
terezkaarthuramax
3. feb 2025

Ja som po vybere mandli vyvratila to co som zjedla

kulumulu123
3. feb 2025

🤦🤦🤦🤦

lucka2303
3. feb 2025

mojmu vyberali minuly pondelok, a ved hned v nemocnici ked sa zobudil mal obed a veceru - zemiaky s masom. ziadne kasovite jedla sme nejedli, doktor povedal, aby nejedol prilis horuce jedla. inak jeme vsetko bez komplikacii. hranolky a cheesburger urcite nebudu problem, ak sa samozrejme nestazuje na bolest hrdla.

luliu
3. feb 2025

Veď mu nevyberali krčné - môže jesť čokoľvek.....

biglovemom
3. feb 2025

@kulumulu123 co sa trepes po hlave ?
Moze dieta po takej operacii mat jedlo na zelanie ci nie ?
Moja prva cesta po kolo a gastrodkopii bola k Mekymu😂😂😂😂🫢🫢🫢

simca06022011
3. feb 2025

iste, pri nosnych mandliach moze normalne jest... a take zdrave jedlo mu aj pomoze, na imuntiu, zlepsenie stavu.. 🙂

kulumulu123
3. feb 2025

@biglovemom ok tvoja vec rovnako ako každého vec s čím kŕmi vlastne deti 🫣

biglovemom
3. feb 2025

@kulumulu123 presne 🤷🏼‍♀️😊