Môže Ecobec uškodiť 3,5 ročnému dieťaťu?
ahojte mamicky...riesim dilemu ci mam malej podavat tento liek alebo nie...nemam pocit zeby to az tak potrebovala...az pondelok ideme na krv a tak neviem.... pomozte :/ dajte radu.alebo respektive ak aj budem podavat neuskodi jej to ak nema az taky problem aky si doktorka mysli?
nepoznám tento liek, podľa toho čo som našla je to pre astmatikov (?) V tom prípade, ak ti to lekárka predpísala, tak by som to dávala....
je to inhalator s kortikoidmi, ze?
tiez nam ho par krat predpisali, v pripade tazkeho zapalu priedusiek som ho par krat dietatu dala, lebo som sa ozaj bala, bolo to po hospitalizacii a nechcela som riskovat, ze sa tam dieta bude musiet vratit.
pri dlhodobych problemov (alergia s nabehom na astmu) som sa ho rozhodla nepodavat, stav sa upravil aj bez neho, stacili antihistaminika. konzultovala som to so sestrou, lekarkou, tiez je obozretnejsia voci podavaniu kortikoidov.
ale stav tvojho dietata samozrejme neviem posudit.

my matky, ktore nie sme vystudovane medicky ti !!!!!urcite!!!!! lepsie a odbornejsie poradime ako doktorka, ktora pozna zdravotny stav tvojho dietata
to sa fakt rozhodnes podla toho, co ti tu napisu cudzi ludia bohvie akeho vzdelania ? zasnem ;((