icon

Môže ísť dieťa po liečbe antibiotikami do škôlky?

22. apr 2025

Ahojte, pred 2 tyzdnami mal syncek zelene sople, ktore nie a nie ustupit.. Stale sa to zhorsovalao. Tak som ho minuly tyzden v pondelok zobrala na vytery. Zistilu mu nejaky bacil a dostal sumamed forte. Na druhy den nemal ani sople ani nic. Dnes mame piaty den atb, na zajtra este ma 1 dozu. Zajtra sa uz zacina aj skolka. Mam podla vas ho poslat alebo este ma zostat???? Uz je doma pkmaly 3 tyzdne kvoli soplikom. Nic mu inak nie je.....

Len este na zajtra ma atb. Zajtra siesty den.

traktor
22. apr 2025

Dieťa ktoré ma ATB nepatrí do škôlky

zuzubb007
22. apr 2025

Do škôlky môže až, keď doberie antibiotíka úplne, nikdy by som nedala dieťa na liekoch do zariadenia, čo to je soplik alebo to nieje už nič, pre dačo berie tie lieky

pribinak
22. apr 2025

Veď nie je doliečený, stále užíva ATB.

evcagabi
22. apr 2025

den dva by som este isto nedala a az potom sa rozhodla

zanettsur
22. apr 2025

Jednoznacne nie. Aspon 10 dni po dobrati antibiotik by nemalo ist vobec do skoly, cvicit na telesnej 2 tyzdne.

domka222
22. apr 2025

Do konca týždňa by som ešte nechala doma.

autor
22. apr 2025

Oki, Dakujem!

autor
22. apr 2025

Inak, je to skolkar 4 rocny.

deedol
22. apr 2025

Nechala by som doma este aj stvrtok piatok, nech sa dieta po atb da dokopy. Samozrejme ak mas tu moznost.

autor
22. apr 2025

@deedol necham ano. Teda v piatok este uvidim.

ninka99865
22. apr 2025

@zanettsur nie v zlom, ale kto pracujúci ma dnes možnosť byt doma s dieťaťom najprv pri chorobe xy dni alebo týždňov a potom ešte ďalších 10 dni po dobrati atb 😅

domka222
22. apr 2025

@zanettsur áno, odporúča sa,ale...2 týždne ATB,potom ešte 10 dní doma. A ak je dieťa choré raz za mesiac,tak to rodič potom nemusí vôbec chodiť do roboty😀

ankare
22. apr 2025

Ešte týždeň po dobrati ATB by dieťa malo ostať doma.
Nech ide do škôlky najskôr v pondelok.
Skóre uzdravenie!

marki07
22. apr 2025

Pri ATB ešte nie do škôlky,ešte počkať asi ten týždeň.Nech ti znova niečo nechytí,imunita ešte nie je stopercentná po antibiotikách.