Môže ísť dieťa po liečbe antibiotikami do škôlky?
Ahojte, pred 2 tyzdnami mal syncek zelene sople, ktore nie a nie ustupit.. Stale sa to zhorsovalao. Tak som ho minuly tyzden v pondelok zobrala na vytery. Zistilu mu nejaky bacil a dostal sumamed forte. Na druhy den nemal ani sople ani nic. Dnes mame piaty den atb, na zajtra este ma 1 dozu. Zajtra sa uz zacina aj skolka. Mam podla vas ho poslat alebo este ma zostat???? Uz je doma pkmaly 3 tyzdne kvoli soplikom. Nic mu inak nie je.....
Len este na zajtra ma atb. Zajtra siesty den.
Do škôlky môže až, keď doberie antibiotíka úplne, nikdy by som nedala dieťa na liekoch do zariadenia, čo to je soplik alebo to nieje už nič, pre dačo berie tie lieky
Veď nie je doliečený, stále užíva ATB.
den dva by som este isto nedala a az potom sa rozhodla
Jednoznacne nie. Aspon 10 dni po dobrati antibiotik by nemalo ist vobec do skoly, cvicit na telesnej 2 tyzdne.
Do konca týždňa by som ešte nechala doma.
Oki, Dakujem!
Inak, je to skolkar 4 rocny.
Nechala by som doma este aj stvrtok piatok, nech sa dieta po atb da dokopy. Samozrejme ak mas tu moznost.
@deedol necham ano. Teda v piatok este uvidim.
@zanettsur nie v zlom, ale kto pracujúci ma dnes možnosť byt doma s dieťaťom najprv pri chorobe xy dni alebo týždňov a potom ešte ďalších 10 dni po dobrati atb 😅
Ešte týždeň po dobrati ATB by dieťa malo ostať doma.
Nech ide do škôlky najskôr v pondelok.
Skóre uzdravenie!
Pri ATB ešte nie do škôlky,ešte počkať asi ten týždeň.Nech ti znova niečo nechytí,imunita ešte nie je stopercentná po antibiotikách.

Dieťa ktoré ma ATB nepatrí do škôlky