icon

Môže ísť dieťa s vlhkým kašľom do škôlky?

15. jan 2025

Dcérka má od soboty kašeľ, najprv suchý dráždivý kašľala celý deň aj noc. Od včera má kašeľ vlhký a nekašle celý deň,len občas, hlavne keď sa zobudí.
Myslíte, že ju môžem dať už zajtra do škôlky alebo už mám vydržať s ňou do konca týždňa? Nemá ani sopeľ, ani horúčku len ten kašeľ.
Potrebovala by som ísť do práce, keby som doma tak to neriešim.
Vďaka

veronicka1901
15. jan 2025

Ak nechces, aby sa jej choroba vratila v plnom rozsahu, tak radsej tych par dni vydrz. Ma oslabene telo, cokolvek sa na nu nalepi. Je len utorok a podla tvojich slov choroba zacala v sobotu, to je len par dni. Nehovoriac o tom, ze moze nakazit spoluziakov.

lenka2710
15. jan 2025

Ja nechávam doma, ale zas aj ja som doma, takze mam ľahšie rozhodovanie, vždy sme kašeľ poriadne preliečili, aj 3 týždne bol doma! Ale zas chápem aj druhú stranu, maminky co musia do prace! Ale píšeš, že v sobotu začala, tak by som ju nechala do konca týždňa určite

dadka1997
15. jan 2025

Treba myslieť aj na druhe deti, s ktorými tvoje dieťa pride do kontaktu, aj kašel treba preliečiť, urcite ho niečo spustilo, pretože aj iní rodičia chodia do prace, a tvoje dieťa, keď je choré a tak príde do škôlky tak nakazi aj iné deti

autor
15. jan 2025

@dadka1997 a myslíte, že bude infekčná po 6 dňoch? Ona len občas zakašle už v priebehu dňa

dadka1997
15. jan 2025

To je tazko povedat, čo bude po 6 tich dňoch

kavasmliekom
15. jan 2025

Jeden deň ešte môžeš zostať doma, nie? Zjavne ešte potrebuje čas, aby si zase nebola 2 týždne doma.