Môže liek Imunor spôsobovať nádchu u detí?
Ahojte, je mozne, ze imunor spusta chorobu? Dostala ho od imunologicky. Ked sme dali prvu davku, hned za dva dni sa jej pustil sopel. Vcera sme dali druhu davku a dnes rano sa zobudila so soplom.
Imunor nepoznam ale kedysi tu bolo podobna diskusia ohladom bronchovaxon a ze to byva bezne pri tych liekoch na imunitu
@dominika31071987 treba si uvedomit, ze Imunor je imunomodulant, a kedze vam ho predpisal imunolog, tak asi ma dieta nejaky problem. Lieky na imunitu nesposobuju sople, a nikto na svete, ziadny vedec ani lekar ti neda suvislost medzi liekmi a soplami.... Moje obe deti sa dnes zobudili a bolavym hrdlom a soplami po kolena, to je to iste, ako by som ja uvazovala, ci to maju s Vitaminu D alebo z Imunoglukanu. Sople su symtomom choroby, virusu, bakterie alebo infekcie, ktorymi sa dieta niekde nakazi. Suvislost s Imunorom je na urovni uvazovania o nesmrtelnosti chrusta.
Imunor ma vyborne vysledky pri konkretnych problemoch, pokracujte v liecbe. Drzim palce.
@pribinak ahoj kolko rokov ho beries a aku davku? Ja ho veriem tiez asi 3 roky 1 ampulku tyzdenne, uz som rozmyslala ci nevydadit. Koly comu ho beries?
@lupajole čau, asi 10 rokov, ale takze vo februári a marci dostanem 3 krabicky, prvé dva týždne 2 ampulky a potom už len 1 ampulku týždenne
Ja by som sa bez neho asi dopracovala k astme
@lupajole čau, asi 10 rokov, ale takze vo februári a marci dostanem 3 krabicky, prvé dva týždne 2 ampulky a potom už len 1 ampulku týždenne
Ja by som sa bez neho asi dopracovala k astme
@pribinak cize ty to neberies cely rok?
Aj ja som dlho kaslala uz nevedeli co, a predpisali mi imunor a ten zabral .

Beriem imunor celé roky, som mimoriadne spokojná
Takúto skúsenosť nemám