icon

Môže liek Imunor spôsobovať nádchu u detí?

dominika31071987
27. apr 2025

Ahojte, je mozne, ze imunor spusta chorobu? Dostala ho od imunologicky. Ked sme dali prvu davku, hned za dva dni sa jej pustil sopel. Vcera sme dali druhu davku a dnes rano sa zobudila so soplom.

pribinak
27. apr 2025

Beriem imunor celé roky, som mimoriadne spokojná
Takúto skúsenosť nemám

soldi
27. apr 2025

Imunor nepoznam ale kedysi tu bolo podobna diskusia ohladom bronchovaxon a ze to byva bezne pri tych liekoch na imunitu

hopatko
27. apr 2025

@dominika31071987 treba si uvedomit, ze Imunor je imunomodulant, a kedze vam ho predpisal imunolog, tak asi ma dieta nejaky problem. Lieky na imunitu nesposobuju sople, a nikto na svete, ziadny vedec ani lekar ti neda suvislost medzi liekmi a soplami.... Moje obe deti sa dnes zobudili a bolavym hrdlom a soplami po kolena, to je to iste, ako by som ja uvazovala, ci to maju s Vitaminu D alebo z Imunoglukanu. Sople su symtomom choroby, virusu, bakterie alebo infekcie, ktorymi sa dieta niekde nakazi. Suvislost s Imunorom je na urovni uvazovania o nesmrtelnosti chrusta.
Imunor ma vyborne vysledky pri konkretnych problemoch, pokracujte v liecbe. Drzim palce.

lupajole
24. máj 2025
@pribinak

Beriem imunor celé roky, som mimoriadne spokojná
Takúto skúsenosť nemám

@pribinak ahoj kolko rokov ho beries a aku davku? Ja ho veriem tiez asi 3 roky 1 ampulku tyzdenne, uz som rozmyslala ci nevydadit. Koly comu ho beries?

pribinak
24. máj 2025
@lupajole

@pribinak ahoj kolko rokov ho beries a aku davku? Ja ho veriem tiez asi 3 roky 1 ampulku tyzdenne, uz som rozmyslala ci nevydadit. Koly comu ho beries?

@lupajole čau, asi 10 rokov, ale takze vo februári a marci dostanem 3 krabicky, prvé dva týždne 2 ampulky a potom už len 1 ampulku týždenne

Ja by som sa bez neho asi dopracovala k astme

lupajole
24. máj 2025
@pribinak

@lupajole čau, asi 10 rokov, ale takze vo februári a marci dostanem 3 krabicky, prvé dva týždne 2 ampulky a potom už len 1 ampulku týždenne

Ja by som sa bez neho asi dopracovala k astme

@pribinak cize ty to neberies cely rok?
Aj ja som dlho kaslala uz nevedeli co, a predpisali mi imunor a ten zabral .

pribinak
24. máj 2025
@lupajole

@pribinak cize ty to neberies cely rok?
Aj ja som dlho kaslala uz nevedeli co, a predpisali mi imunor a ten zabral .

@lupajole nie, len na začiatku roku február - marec lebo som alergická a kašlem ako 100 tuberakov