Môže mať dcérka z piesku infekciu?
Dcérka 1,5 ročná dnes prvykrát bola na puisku.piesok je u susedov.udržiavaný.nechodia tam žiadne mačky ani nič iné.hrá sa tam iba susefova dcéra.keď som ju.prebaľovala zdalo sa mi, že mala trochu piesku na vagíne.obavám sa, či sa niečo nedostalo aj dnu.môže mať dcerka z toho problém?infekciu, zápal alebo to vyciká ak sa to tam aj náhodou dostalo?
žiadny problém, večer okúpeš / osprchuješ a hotovo
Dcéra nanosila domov kopec piesku v plienke
Nič sa nestane. Moje deti majú piesok každoročne všade, naozaj všade, aj dcera aj syn ... Poriadne poumyvaj a bude dobre 👍
Miesto tých vlhčených, by som ju šupla do sprchy - rýchlejšie, efektívnejšie aj zdravšie
No nevadí, urobíš to ráno.
Tak po hre v piesku by sa sprcha hodila 😉
@evamarek77 presne to mi napadlo,ze pri mori mam piesok odhlavy po paty a deti taktiez a vsetko vpohode.rano okup a hotovo 🙂
@luliu čo už....zo spánku ju budiť nebudem...manžel nevedel, že bola na piesku.ona tam nechodí.kúpeme ju každý druhý deň a včera bola, tak dnes myslel, že nebude.aj som sa ho pýtala, či pri prebaľovani nemala piesok v plienke tak vravel, že on nevidel.
@evamarek77 verím, že bude ok

Mozno sa jej trochu nasypalo do plienky, urcite by jej to nevoslo nijak hlboko, ved nesedela naha v piesku...a z vaginy urcite to nevycika, iny otvor...poumyvaj ju a nerob paniku