icon

Môže mať dieťa sopel z prerezávajúcich sa zubov?

nina296
Dnes o 18:00

Maminy, spytam sa aj vás. Maly ma 15 mesiacov a 9 zubov. Už je tomu mesiac, čo ma sopel a kasel. Nesla som hneď k doktorke,lebo jasne, zuby. Aj mu vyšla stolička, ale kasel stále a tak som isla k doktorke a zhodnotila, že to je normalne, že mam očakávať teraz kvôli zubom stále kasel aj sopel. Chapem, ale nie je to už dlho? Ziadne lieky mu nedala a rozmyslam, či ho už netreba preliecit. Každý vecer ma červene líca, ale vcera mal horucku a aj dnes ma zvýšenú. Aký máte nazor vy?

mullerova46
Dnes o 18:08

No kašeľ a sopel pri zuboch je iba kvôli oslabenej imunite kedy dieťa môže chytiť veľmi ľahko hoc čo 🙂 takže určite nasadte niečo na imunitu, kalobu alebo inhalovanie ale čosi čo uznáte za vhodné pri infektoch

yna1
Dnes o 18:26

@nina296 aj ja by som isto podporila imunitu, nieco isto nasadte lebo to nie je fajn, ked ma tak dlho kasel a soplik

michaela329
Dnes o 18:33

Môj má soplik vždy, keď sa začne zúbok rezať. Ale nekašle, snažím sa mu viac čistiť noštek vtedy. Inak tiež mu išli tak rýchlo a vždy minimálne dva naraz.

nina296
autor
Dnes o 19:02
@michaela329

Môj má soplik vždy, keď sa začne zúbok rezať. Ale nekašle, snažím sa mu viac čistiť noštek vtedy. Inak tiež mu išli tak rýchlo a vždy minimálne dva naraz.

@mullerova46
@yna1
@michaela329 od kašľa mu dávam sirup prospan, ten vždy zaberal, ale teraz mam pocit,že ani nie.

anonym_a26ae9
Dnes o 19:02

Môže

nina296
autor
Dnes o 19:03
@mullerova46

No kašeľ a sopel pri zuboch je iba kvôli oslabenej imunite kedy dieťa môže chytiť veľmi ľahko hoc čo 🙂 takže určite nasadte niečo na imunitu, kalobu alebo inhalovanie ale čosi čo uznáte za vhodné pri infektoch

@mullerova46 kalobu som ešte neskusala a to sirup alebo kvapky? Zajtra skusim kúpiť a dobrat celu flasku, či len dokym mu nebude lepsie?

mona333
Dnes o 19:29
@nina296

@mullerova46 kalobu som ešte neskusala a to sirup alebo kvapky? Zajtra skusim kúpiť a dobrat celu flasku, či len dokym mu nebude lepsie?

@nina296 na krcnom mi vraveli,že môže mať sople,keď idú horné zuby