Môže mať dieťa sopel z prerezávajúcich sa zubov?
Maminy, spytam sa aj vás. Maly ma 15 mesiacov a 9 zubov. Už je tomu mesiac, čo ma sopel a kasel. Nesla som hneď k doktorke,lebo jasne, zuby. Aj mu vyšla stolička, ale kasel stále a tak som isla k doktorke a zhodnotila, že to je normalne, že mam očakávať teraz kvôli zubom stále kasel aj sopel. Chapem, ale nie je to už dlho? Ziadne lieky mu nedala a rozmyslam, či ho už netreba preliecit. Každý vecer ma červene líca, ale vcera mal horucku a aj dnes ma zvýšenú. Aký máte nazor vy?
Môj má soplik vždy, keď sa začne zúbok rezať. Ale nekašle, snažím sa mu viac čistiť noštek vtedy. Inak tiež mu išli tak rýchlo a vždy minimálne dva naraz.
Môj má soplik vždy, keď sa začne zúbok rezať. Ale nekašle, snažím sa mu viac čistiť noštek vtedy. Inak tiež mu išli tak rýchlo a vždy minimálne dva naraz.
@mullerova46
@yna1
@michaela329 od kašľa mu dávam sirup prospan, ten vždy zaberal, ale teraz mam pocit,že ani nie.
Môže
No kašeľ a sopel pri zuboch je iba kvôli oslabenej imunite kedy dieťa môže chytiť veľmi ľahko hoc čo 🙂 takže určite nasadte niečo na imunitu, kalobu alebo inhalovanie ale čosi čo uznáte za vhodné pri infektoch
@mullerova46 kalobu som ešte neskusala a to sirup alebo kvapky? Zajtra skusim kúpiť a dobrat celu flasku, či len dokym mu nebude lepsie?
@mullerova46 kalobu som ešte neskusala a to sirup alebo kvapky? Zajtra skusim kúpiť a dobrat celu flasku, či len dokym mu nebude lepsie?
@nina296 na krcnom mi vraveli,že môže mať sople,keď idú horné zuby

No kašeľ a sopel pri zuboch je iba kvôli oslabenej imunite kedy dieťa môže chytiť veľmi ľahko hoc čo 🙂 takže určite nasadte niečo na imunitu, kalobu alebo inhalovanie ale čosi čo uznáte za vhodné pri infektoch