icon

Môže nanovo vymaľovaná izba a nábytok dráždiť dieťa ku kašľu?

daol
10. jún 2013

Babenky mam 4ročne dievčatko nikdy nebola chora nebrala antibiotika no v poslednom čase sa v noci rozkašle a nemôže sa zastaviť nedam ju na druhy deň do škôlky aby nenadávali namňa maminy ,že ich nakazy a ona mi cez deň nezakašle už je to tak na 3krát môže to by´t novým nábytkom a vymaľovanou izbou ja osobne stále cítim tie vôňe

mibi41
10. jún 2013

Ano moze,my sme mali tiez s tym problem.Skuste poriadne vyvetrat,aj 24 hod.Skuste jej dat na noc fenistil kvapky,pred spanim,su na taky drazdivy kasel a utlmia ho.

slniecko007
10. jún 2013

nema len suchu sliznicu?mozno postaci len libenar na zvlhcenie sliznice

bajciatko
10. jún 2013

No pokial ste ju vymalovali a hned tam aj dali dietatko, tak moze. Izba musi byt vyvetrana a nesmie tam byt citit ziadny pach farby. Niekedy citit aj nabytok takou novotou, aj to by bolo dobre niecim osetrit, pripadne nechat odvetrat.

siska53
10. jún 2013

Nuz ja som trpela istu dobu na kasle po tom, co sme sa nastahovali do panelaku - ked som bola mala.. A aj v dospelosti mi byva dokonca zle od zaludka, ked niekto maluje..chodbu a pod.. Takze to pokojne moze mat z tej malovky.

jkadankova
10. jún 2013

môže aj nemusí to byť z toho. Skús jej dať spraviť výter u lekárky. My sme mali tiež problém s nočným kašľom u syna. Cez deň nič a v noci až zvracal od kašľa. Po mesiaci trápenia som zašla konečne na krčné a malý mal baktériu akúsi. Za vyšetrenie nič nedáš.

miracle
10. jún 2013

Z nabytku, pokial nie je vyslovene z masivu a natrety nejakym ekologickym lakom sa isty cas uvolnuju rozne latky, ktore sa pouzivali pri jeho vyrobe. Okrem vetrania pomaha dat do miestnosti urcite rastliny, ktore pomahu vzduch detoxikovat.

Co sa tyka malovky tak je to podobne - dlho vetrat

lienkafoj
10. jún 2013

ano, kludne... maly mi presiel po izbe ktora bola uuuplne cerstvo vymalovana /este bola aj zem pokvapkana/ a vyhodil sa mu takyyyy atopicky ekzem po celom tele -mali sme co robit aby sme to dali trosku do normalu.... museli sme premalovat a tyzden vstup zakazany a non-stop vetranie....