icon

Môže to byť alergia?

luciakovacova0603
19. feb 2019

Ahojte,mame doma 2,5mesacneho chlapceka,kojeny bol len 2tyzdne(moje zdrav.problemy) a davame mu UM Hipp.Posledny tyzden je vsak stale nepokojny,placlivy,pri jedeni len kope nozkami,vypluva flasu,"bije" ju...Posledne 2dni dokonca menej papa,predtym nemal problem vypit 150ml,teraz da ledva 120,niekedy ani 90.Kym ho ulozim prejde aj hodina a pol,lebo casto vygrcava take zrazene mliecko,dovtedy ho nosim na rukach,len niekedy uz fakt nevladzem takto v noci pochodovat.Aj postielku ma vyvysenu no sem tam sa zobudi v noci s velkym placom,vezmem ho na ruky a odgrgne si a väcsinou spi dalej.Doktorka vravela ze moze odgrgavat aj takto hodiny po jedeni,no neviem.A ta neustala podrazdenost,krik..ja uz sa bojim s nim ostat sama doma,ked muz ide do roboty :( Moze mat alergiu na BKM?Alebo je to reflux?Dookola pocuvam len ze to mam vydrzat,ze chlapci su placlivy,podrazdenejsi,ale niekedy to uz je moc...

pininka
19. feb 2019

@luciakovacova0603 no skôr to vyzerá na ten rerlux. Treba ísť na gastro.

luciakovacova0603
autor
19. feb 2019

@pininka Mozem si to sama vyziadat u pediatricky?ked vravela ze to odgrgavanie hodiny po jedle je normalne..a este ma takmer kazdy den stikutku,niekedy aj hodinu a neviem mu pomoct :(

darina746
19. feb 2019

Podla mna to tiez vyzera skor na ten reflux. Mozes si to sama vyziadat ak nebude ochotna tak ja by som sla aj k inek lekarke, toto by sa malo riesit

pininka
19. feb 2019

@luciakovacova0603 je rozdiel odgrgavanie a ak stále vyvracka niečo, a je nervózny.

malinajahoda
19. feb 2019

@luciakovacova0603 bežte na gastro. Treba vylúčiť reflux, alergiu, intoleranciu.

martinasz13
19. feb 2019

Tento problém mám aj ja, len horší malinká (má 2 mesiace aj týždeň) mi vracia a dosť veľa, puči sa a prehýba sa v chrbatikú ako luk, stále má štikútku 😞 .. napapá sa dám ju odgrgnuť a ochvíľku nato skoro všetko vyvracá a je znovu hladná.. grcká aj keď sa najedla 1-2 hodiny predtým, madrac má vyvýšený, na odgrgnutí ju mám niekedy aj 30 minút a nič jej nepomáha.. dnes sme kúpili UM Beba A.R. 1 ani to jej nepomáha.. (sme len na UM) dr som to vravela už 3x minimálne a len mi na to povie furt že to je normálne že to prejde.. ani na gastro na sono nás nepošle no proste nič.. už som zúfalá.. čo to môže byť? Reflux? Alebo niečo iné? .. zajtra mám v pláne ísť si vypýtať výmenný lístok na gastro lebo toto už nieje normálne..

malinajahoda
19. feb 2019

@martinasz13 lístok si isto vypýtaj. Máš na to právo. Co je normálne, že dieťa trpí?

martinasz13
19. feb 2019

@malinajahoda to som si aj ja vravela veď to dieťa sa trápi chúďatko a to sme ešte aj predčasne narodený v 32tt a ona to vôbec nerieši.. 🙈😞 budem pýtať určite veď 400g balenie nám vydržalo cca 4 dní, a teraz 2 dní max.

malinajahoda
19. feb 2019

@martinasz13 vypýtaj si. Nám vždy naša dá bez problémov. Veď dr vás vidí 5 minút aj s cestami a ty si s malou celý boží deň. Chápem ťa ako ti je. Bábätku je zle. Mojej malej zistili reflux v 5 týždni.

martinasz13
19. feb 2019

Sa zajtra aj do krvy pohádam za ten poondiaty papier, nebude mi trápiť malú 🙈😠😞😞 .. a som si aj všimla posledné 2 dní sa mi večer zobudí po 6 hod to je raz za noc predtým sa budila každé 3 hod bojím sa.. 🙈

malinajahoda
19. feb 2019

@martinasz13 zajtra daj vedieť držím palce. Ak je dr co k čomu, tak nebude robiť drahody s 1 papierom.