Môžem dať bábätku acidofilné mlieko?
Ahojte maminy, malý mi po každom mliečku veľa grcka a stále je hladný. Myslíte že mu môžem dať acidofilne mlieko aby bolo viacej zahustene? Ďakujem za každé rady .😊😊
@janai1 4mesiace
4-mesacnemu chces dat acidofilne mlieko? Fuha, tak to sa priprav na neprespatu noc a velku naloz v plienke. Absolutne nie!
@andrea_82 dobre ďakujem ale ja už som zúfalá lebo všetko mlieko mi stále vygrcka . Možno by som už mohla skúsiť nejakú ľahku zeleninku, poradíte ?
@jankachobutova a inak si normálna? Absolútne veľké nie
hej, steak s ryžou mu uvar 🙈
@jankachobutova da sa kupit prasok Nutrilon Nutriton, ktory mliecko zahusti a deti tolko negrckaju.
https://www.mojadm.sk/nutrilon-pridavok-do-mate...
Porad sa s lekarkou. So zeleninou by som este pockala. Aj ked zacnes davat prikrmy, zo zaciatku zje len par lyziciek a mlieko bude stale najdolezitejsou potravinou.
Uz som si myslela, ze pocas dnesnej sluzby som pocula a videla vsetko, ale nie.. az teraz.
Tvoje dieta ma reflux. Ten je fyziologicky v tomto veku, nelieci sa, len sa riesi a zmiernuje rezimovymi opatreniami a vhodnym mliekom (AR), zahustovacim praskom Nutriton ci sirupom Gastrotuss. Acidofilne mlieko ti preboha ako napadlo??? To ozaj podla teba jediny rozdiel medzi UM a acidkom je hustota? Porad sa prosim ta s pediatrom, ked v tom mas gulas (ten tiez na reflux nepomoze).
Ak moc grcká zavolaj doktorke nech ti predpíše mlieko napr. Beba AR. Je hustejšie malo by sa lepšie udržať v brušku. Nebudes rozdiel vidieť hneď, teda aspoň u našej sme nevideli. Časom sa upraví 😀 my máme 6m a hocikedy ešte grca
@jankachobutova Oj urcite nic z toho co si pisala 🤦🏻♀️ riesit hned zajtra s doktorkou. Zavolaj, nech ti poradí prip.predpise mlieko. Skus dodrziavat ejake zasady...poctivo babatko nechat odgrgnut po papani, pripadne robit castejsie pauzy pocas krmenia, nech si grgne a potom pokracovat... ked zvraciate, na prikrmy je cas. Dolezite je upokojit zaludok a travenie. Davaj pobiotika. Problem moze byt aj alergia na mlieko, moze nemusi. Mozno bude stacit ozaj AR mlieko a mozno vam "sadne" hned prve.

@jankachobutova a čo znamená malý?