icon

Môžem dať bábätku acidofilné mlieko?

jankachobutova
19. jan 2025

Ahojte maminy, malý mi po každom mliečku veľa grcka a stále je hladný. Myslíte že mu môžem dať acidofilne mlieko aby bolo viacej zahustene? Ďakujem za každé rady .😊😊

janai1
19. jan 2025

@jankachobutova a čo znamená malý?

jankachobutova
autor
Autor odpoveď zmazal
jankachobutova
autor
Autor odpoveď zmazal
jankachobutova
autor
19. jan 2025

@janai1 4mesiace

andrea_82
19. jan 2025

4-mesacnemu chces dat acidofilne mlieko? Fuha, tak to sa priprav na neprespatu noc a velku naloz v plienke. Absolutne nie!

jankachobutova
autor
19. jan 2025

@andrea_82 dobre ďakujem ale ja už som zúfalá lebo všetko mlieko mi stále vygrcka . Možno by som už mohla skúsiť nejakú ľahku zeleninku, poradíte ?

janai1
19. jan 2025

@jankachobutova a inak si normálna? Absolútne veľké nie

lila246
19. jan 2025

hej, steak s ryžou mu uvar 🙈

andrea_82
19. jan 2025

@jankachobutova da sa kupit prasok Nutrilon Nutriton, ktory mliecko zahusti a deti tolko negrckaju.
https://www.mojadm.sk/nutrilon-pridavok-do-mate...
Porad sa s lekarkou. So zeleninou by som este pockala. Aj ked zacnes davat prikrmy, zo zaciatku zje len par lyziciek a mlieko bude stale najdolezitejsou potravinou.

anavixy
19. jan 2025

Uz som si myslela, ze pocas dnesnej sluzby som pocula a videla vsetko, ale nie.. az teraz.
Tvoje dieta ma reflux. Ten je fyziologicky v tomto veku, nelieci sa, len sa riesi a zmiernuje rezimovymi opatreniami a vhodnym mliekom (AR), zahustovacim praskom Nutriton ci sirupom Gastrotuss. Acidofilne mlieko ti preboha ako napadlo??? To ozaj podla teba jediny rozdiel medzi UM a acidkom je hustota? Porad sa prosim ta s pediatrom, ked v tom mas gulas (ten tiez na reflux nepomoze).

dominima
19. jan 2025

Ak moc grcká zavolaj doktorke nech ti predpíše mlieko napr. Beba AR. Je hustejšie malo by sa lepšie udržať v brušku. Nebudes rozdiel vidieť hneď, teda aspoň u našej sme nevideli. Časom sa upraví 😀 my máme 6m a hocikedy ešte grca

lilli110
19. jan 2025

@jankachobutova Oj urcite nic z toho co si pisala 🤦🏻‍♀️ riesit hned zajtra s doktorkou. Zavolaj, nech ti poradí prip.predpise mlieko. Skus dodrziavat ejake zasady...poctivo babatko nechat odgrgnut po papani, pripadne robit castejsie pauzy pocas krmenia, nech si grgne a potom pokracovat... ked zvraciate, na prikrmy je cas. Dolezite je upokojit zaludok a travenie. Davaj pobiotika. Problem moze byt aj alergia na mlieko, moze nemusi. Mozno bude stacit ozaj AR mlieko a mozno vam "sadne" hned prve.