icon

Môžem ísť s dcérou na imunologické vyšetrenie počas choroby?

w123
28. nov 2024

Ahojte dcéra býva často chorá na imunológiu sme čakali pol roka, teraz je chorá už druhý týždeň ma antibiotika, myslíte že s ňou môžem ísť v utorok na vyšetrenie na imunológiu, či to mám zrušiť a zase čakať pol roka. Nieje na Tom nejako vážne ma hlieny a sopel len sa to už naťahuje druhý tyzden. Čo by ste spravili vy, ďakujem.

viestta
28. nov 2024

@w123 zavolala do ambulancie a spytala sa tam

w123
autor
28. nov 2024

@viestta ona nezdviha telefóny ja môžem zajtra volať z roboty ale predpokladám že sa nedovolím v pondelok jedine že by som tam ak dcéru ťahala sa spýtať či nad v utorok možno vezme tak nvm no

kacena4
28. nov 2024

ak je chora uz 2 tyzden a brala atb urcite by som sla, avsak s akutnym infektom nie, vsak su tam deti s oslabenou imunitou, tiez by si nechcela ist k lekarovi a bat sa ze sa tvoje dieta nakazi od ineho...

earlgrey
28. nov 2024

napíš email, ja som tak písala a vravela, že ak už dobrala antibiotiká, že kľudne máme prísť...ale tak treba sa informovať u nich

w123
autor
28. nov 2024

@kacena4 chorá je síce druhý týždeň ale antibiotika začína brat len dnes a ma ich do konca budúceho týždňa a na vyšetrenie ma ísť v utorok

lucia147852
28. nov 2024

K našej imuno sa chodí vždy, pokiaľ nie je vysoká horúčka alebo sa prúdom nevracia. Ale tam je to presne načasované a v čakárni sa s nikým nestretávam.

marianna_mery
30. nov 2024

Naša imunologička tiež neberie telefon 😀 a tiež som bola minulý týždeň konečne po pol roku od objednania. Chlapci na antihistaminikách po chorobe ale aj tak im brala krv. Ale rovno mi vravela že budú skreslené výsledky.
A bol tam aj jeden pán po atb a toho poslali preč, ale dali mu termín o týžden nie zas o pól roka, čiže pohoda. Išla by som 😊