Môžem sama zrušiť rehabilitácie pre bábätko?
Ahojte chcem sa spýtať ze keď chodím s dcérkou na rehabilitacie ( prelezana hlavička) ,nosili sme aj prilbu ale mala sa v nej neadaptovala ,takže to doktor zrušil, a rehabilitacie sú tak často ze vôbec pretože najskôr som chodila pravidelne každý týždeň, potom syn nastúpil do škôlky a prišli choroby. Nepreháňam keď poviem ze celú zimu mam choré deti ,2 / 3 dní com im bolo lepšie a znova takže sa mi nedalo chodiť. A teda chcem vedieť či môžem ja zrušiť tie rehabilitacia alebo to musí ukoncit nejaký lekár na základe niečoho? Ďakujem
Ja by som hľadala možnosť ako ísť cvičiť s dcérkou a nie možnosť ako sa z toho výhovorit
Veď tie rehabilitácie nedostala dcerka len tak. Pouvazuj estw nad tým všetkým
@nikolstar141 a preco to chces zrusit? Asi je dovod na to, tam s nou chodit, zváž svoje rozhodnutie skôr, ako bude neskoro
@nikolstar141 tymto rozhodnutím sa negativne podpisuješ na svojej dcere. Ked sa jej nebude páčit tvar jej hlavy v dospelosti, už s tým nic neurobi.
Čo otec? Nemoze chodit on? Fakt to zvaž.

@nikolstar141 tak pre niečo tie rehabilitácie predpísané má. Ak je ti to jedno, netúžis, aby sa to zlepšilo, môžeš ignorovať predpis lekára a nechodit tam