icon

Môžeme ísť 2x za sebou na pohotovosť?

1. apr 2023

Baby včera sme boli na pohotovosti so synom. Lekárka mu nič nedala, neposlala na vyšetrenie, má bolesti. Myslíte, že môžme dnes vybehnúť do iného mesta? Bude vidno, že sme boli včera na pohotovosti? A keby aj, asi mi je to jedno.

Strana
z2
kvietok2891
1. apr 2023

Čo ho bolí ?

samkolea
1. apr 2023

Neviem ci pochodite, my sme boli tiez na pohotovosti a teraz to maju tak, ze: pohotovost do 22.00 lieky nepredpisuju, od 22.00 lieky predpisuju ale lekarne otvorene do 22.00. Tak iba prijem…skuste inde, uvidite.

beata_k
1. apr 2023

Ak ma bolesti tak by mi to bolo jedno, ci a co uvidia. A urcite by som dieta netrepala do ineho mesta. Isla by som opat s tym, ze stav sa zhorsuje.

autor
1. apr 2023

@beata_k boli ho žalúdok. Nevracia. V meste kde sme boli, je detské lôžkovej oddelenie zrušené. Nemocnica sa označuje za jednu z najhorších...

autor
1. apr 2023

@beata_k nie je detské oddelenie. Zrušili ho. Doktorka povedala, že to je gastro problém, že oni ani takého odborníka nemajú. Nemôžu urobiť sono, ani CT.. to bola odpoveď. Vraj to nie je akútne..

autor
1. apr 2023

@kvietok2891 žalúdok.

marca12
1. apr 2023

Urcite chod na lepsiu pohotovost

nikpa
1. apr 2023

Samozrejme, že môžeš ísť a kam chces. Ja som tak bola počas víkendu v sobotu aj v nedeľu a na rovnakej pohotovosti. Je to malé dieťa, pokiaľ má bolesti tak choď.

andreatytler
1. apr 2023

Prinajhorsom vas zase poslu domov. Chodte do lepsej nemocnice.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mircalla
1. apr 2023

Urcite chod na tu lepsiu. Nemaju zariadenie, sono, CT ani odbornika, ale vedia, ze je to gastro problem? Zaujimave. A aky presne?
Taku diagnozu ti stanovi aj nahodny chodec. Skus tu lepsiu, aby si si daco nevycitala. Normalne povedz, ze tam kde ste boli ti nepomohli a len cituj, co uviedli - nevedia ako ani vysterit, nemaju na to zariadenie ani ludi

autor
1. apr 2023

@mircalla ďakujem baby, ak budú bolesti pretrvávať skúsime ísť inde.

mircalla
1. apr 2023

Drzim palce nech to prejde, keby nespreslo sla by som

anonymous87
1. apr 2023

Urcite chodte. Syna pred cca 3t bolel zaludok. Nevracal, nehnackoval, nebol chory. Iba sa stazoval na bolest. Po 4 dnoch som volala lekarke. Povedala mi: pridite, pozriem ho. S bruchom nie su zarty… nastastie to preslo po probio liecbe. Ale teda ta veta:s bruchom nie su zarty je velka pravda. Cize urcite ist do lepse vybavenej nemocnice. Drzim prsty ✊

autor
1. apr 2023

@anonymous87 áno presne, s bruchom nie sú žarty, veď práve... Tiež mu dávam probio a od bolesti, ale bolesť neprechádza.

anonymous87
1. apr 2023

Urcite chodte. Radsej 4x zbytocne ako potom lutovat. A to teda pisem ako clovek, ktory ide k lekarovi naozaj uz ked si neviem sama pomoct. Ale brucho je veru osemetna zalezitost. Cize urcite ist. A nedat sa odbit…

koniarova
1. apr 2023

Určite by som išla znovu do väčšieho mesta. Nič zle neurobíš a vôbec sa tým netráp a bežte.

beata_k
1. apr 2023

Ak nemaju, tak samozrejme treba ist na inu pohotovost.

tykat
1. apr 2023

A co vam ta "dr" napisala do spravy? Poslat domov decko so silnou bolestou zaludka lebo nie je gastro oddelenie ...to ma teda odvahu pani doktorka.
Isla by som na inu pohotovost. Toto nie je sranda. Stolicu ma? Vetry odchadzaju?
A na bolest zaludka radsej nedavat lieky od bolesti aby sa utlmenim neprekryl problem. Aj ked bezne lieky od bolesti na zaludok nezaberaju, to skor Nospa alebo Algifen.

zuzanaete
1. apr 2023

Ja som raz isla rovno z jednej pohotovosti na druhu v ramci BA. Na tej prvej sa mi lekar nepozdaval, mala som podozrenie, ze bol opity. Jeho spravanie bolo divne, dokola sa ma pytal rovnake otazky. Cakala som, ze poistovna sa ozve, ale nic z toho nebolo.

autor
1. apr 2023

@tykat lekárka povedala, že to nie je akútne a či sme si mysleli, že mu urobia sono brucha, alebo CT? Odpoveď bola áno. Vraj to nie je akútny stav a ona nevie pomôcť. Je ich málo, bude ich ešte menej... Ráno už bolelo aj brucho, problém so stolicou, zjedol 4piskoty. Aktuálne sme na inej pohotovosti v poradí. Ráno som už nedala ani nič na bolesť, aj tak nezabral algifen...

tykat
1. apr 2023

Drzim palce.

autor
1. apr 2023

@tykat vdaka

july0
1. apr 2023

Ako ste pochodili ?

mikadooo
1. apr 2023

To je jedno, môžete ísť aj v ten istý deň, aj keby to v systéme videli (pochybujem, že vidia, neviem o tom, že by boli jednotlivé nemocnice prepojené, to tak v ďalšom storočí možno 😄).

bolarazjedna
1. apr 2023

Samozrejme, môžeš ísť, aj na tu istú pohotovosť, kde ste boli. Nemôžu vás otočiť, že ste tu už včera boli.

autor
1. apr 2023

@july0 tak výsledky vyšli v poriadku, máme počkať ešte na výsledky testov od obvodnej. A prípadne vybaviť gastro vyšetrenie. Lekárka usúdila, že nemá zápal, ani nič akútne. Treba dokončiť ešte testy čo sme rozbehli s pediatrickou. Ale teraz po úvahe rozmýšľam či nemohol mať covid. Dnes vyšiel poz. test rodinnému príslušníkov a u neho sa mohol prejaviť bolesťou žalúdka a zvýšenou teplotou. Tak neviem. Ten poz. test na covid vyšiel až po vyšetreniach, tak urobím aj malému.

july0
1. apr 2023

och držim palce nech ho bolest rychlo prejde

autor
1. apr 2023

@july0 diky.

viky173
1. apr 2023

u nas v rodine sme mali zaciatkom marca covid, ktory sa prejavoval bolestou zaludka a neskor aj horuckou, drzim palce, nech to malemu cim skor prejde

Strana
z2