icon

Možné znamienko u dieťaťa: Máte skúsenosti?

effy777
13. dec 2023

Ahojte
Ešte som sa nestretla s ničím takým že by sa synovi objavilo nejaké znamienko ( prikladám do prílohy)
Máte niektorá skúsenosti?

Možné znamienko u dieťaťa: Máte skúsenosti?
e1i
13. dec 2023

@effy777 mozno moluska,bacha infekcne rychlo sa siri. Kamoska bola s malou na kramaroch to zoskrabovat. Mala toho viacej aj na krku napr a volnopredajne veci 0 bodov ucinku

petamich
13. dec 2023

sleduj to urcite, moze to byt fakt moluska ako pise @e1i ak sa to bude zvacsovat, menit tvar, strukturu, tak to znamienko nebude

effy777
autor
13. dec 2023

@e1i no u nás žiadne známky svrbenia ani iné tak sledujem ale písala som už doktorovi pred nedávnom sme boli tiež na kramaroch kvôli operácii tak snáď sa to nejako vyrieši mimo nemocnicu

petamich
13. dec 2023

my sme s tymi moluskami bojovali a nic ho nikdy nesvrbelo 🙂 ale snad to nebude ono, drzim paste

anna222
13. dec 2023

My tiež momentálne bojujeme s moluškami,a vôbec ich nesvrbia.Tažko je niekedy zistiť ,či to je naozaj moluška,ale keď pozrieš z viacerých strán, tak moluška sa tak leskne trocha,aspoň ten stred.Ale niektoré zvyknú byť aj červené. Odporúčam ti pozrieť celé telo.
My sme ich mali aj na bruchu,a na hrudníku,síce nie veľa, ale keď malý bol chorý a doktorka ho počúvala,tiež to nezbadal.

e1i
13. dec 2023

@effy777 molusky nesvrbia
Kamoska s tym bola s malou na koznom a teda zbavili sa toho zoskrabanim,boli tam tusim 2 noci

petamich
14. dec 2023

@e1i zalezi od toho aj kolko ich mas a ako su rozsirene 🙂 nas maly mal zopar po chrbte a zoskrabala mu to ambulantne, najskor sme sa trapili a potierali moluskom, zmizli, objavili sa a takto dookola 😵‍💫

effy777
autor
16. dec 2023

@e1i
@petamich
No stále som našla len tento jeden nález a doktor že sledovať pokiaľ to nehnisa alebo nekrvaca že to vyzerá na bradavicku alebo znamienko. Popravde aj môže lebo priateľ je celá šošovica 😀