Možno byť s dieťaťom na Kramároch cez noc?
Ahojte. Prosim, bol teraz , tento rok, niekto s dietatom na operacii na Kramaroch? 4 a pol rocneho syna caka operacia, hydroleka (je to vlastne easy operacie a robi sa aj ako jednodnova niekde) … na kramaroch treba ostat do dalsieho rana. Muz by s nim bol, nakolko mame doma este drobca co sa v noci koji. Teraz ked som s nimi volala, povedali, ze na noc muz nemoze byt so synom, kazdy maju niekde zvlast izbu. Pritom este davnejsie vraveli ze s tym problem neni (nadstandard je obsadeny)..
A moja otazka - boli ste s detmi na izbe aj celu noc, napriek tomu ze vraveli, ze to ‘nejde’ ?
Lebo sa tym meni cela situacia, ak tam nebudu moct byt na noc spolu tak podpiseme reverz a pojdu domov, tym padom tam teda ale budem chciet byt so synom ja 🙈.
Snad to je zrozumitelne 🙈
Vdaka❤️❤️❤️
@7trisha7 Dobrý deň, mohla by som sa spýtať ako ste to vyriešili a ako prebiehala operácia? Nás teraz čaká a máme rovnakú situáciu ako vy. Moc ďakujem 🤗
@nessie_m zdravim, no osobne mi povedali ze to je hlupost a mozme byt so synom celu noc na izbe… ae kedze sme nemali ziadne veci so sebou tak som im povedala ze podpiseme ten reverz takze sme sli domov vecer a nemali s tym problem 🙂 operacia prebehla uplne v poriadku, bolelo ho to po zobudeni dost, ale tak za asi 3-4 dni ani nevedel ze bola operacia😁
@nessie_m zdravim, no osobne mi povedali ze to je hlupost a mozme byt so synom celu noc na izbe… ae kedze sme nemali ziadne veci so sebou tak som im povedala ze podpiseme ten reverz takze sme sli domov vecer a nemali s tym problem 🙂 operacia prebehla uplne v poriadku, bolelo ho to po zobudeni dost, ale tak za asi 3-4 dni ani nevedel ze bola operacia😁
@7trisha7 Ďakujem krásne za odpoveď. Nám tiež povedali, že syn bude v inej izbe a ja v "mamičkovskej" - ževraj keby tam ide otec tak je to komplikované. Takže ste mohli byť so synom na izbe keby nepodpíšete reverz? A nerobili Vám problém pri reverze? Nedoplácali ste? Lebo nám povedali, že musíme stráviť 24hodín v nemocnici, aby nám to poisťovňa preplatila. A tak riešime tiež ako vyriešime operáciu so starším synom a noc s mladším kojeným..A kontrolu ste mali o týždeň? 🙂 moc ďakujem
@7trisha7 Ďakujem krásne za odpoveď. Nám tiež povedali, že syn bude v inej izbe a ja v "mamičkovskej" - ževraj keby tam ide otec tak je to komplikované. Takže ste mohli byť so synom na izbe keby nepodpíšete reverz? A nerobili Vám problém pri reverze? Nedoplácali ste? Lebo nám povedali, že musíme stráviť 24hodín v nemocnici, aby nám to poisťovňa preplatila. A tak riešime tiež ako vyriešime operáciu so starším synom a noc s mladším kojeným..A kontrolu ste mali o týždeň? 🙂 moc ďakujem
@nessie_m povedali ze vzdy rodicia mozu byt s detmi a je jedno ci to je otec ci mama, ze mozu byt aj na noc spolu. Nerobili problemy s reverzom, chvilu skusali prehovarat aby sme zostali ale nic dramaticke. Som rada ze sme sli domov, uplne zbytocne tam trcat. Nedoplacali sme nic. Kontrola uz nepamatam kedy bola😅 drzim moc palce aby vsetko prebehlo v poriadku☺️

@7trisha7 Dobrý deň, mohla by som sa spýtať ako ste to vyriešili a ako prebiehala operácia? Nás teraz čaká a máme rovnakú situáciu ako vy. Moc ďakujem 🤗