Možno spôsobuje sledovanie televízie slzenie očí u detí?
Ahojte, máte skúsenosť prosím? Dcéra 2,5r nikdy nemala problémy s očkami, teraz nejaký týždeň si všímame, že keď pozerá rozprávku, tak jej slzia očká. Ona je tak strhnutá tou rozprávkou, že ani nevníma nič okolo a nežmurká a asi po 5 min jej začnú slzieť oči. TV celkovo sa snažíme jej nepúšťať, ani my doma nepozeráme cez deň, ale u kamošky videla nejakú so zvieratkami a pýta si, tak jej zapnem tých 20min ráno a teraz neviem. Či je to nejaká chýba oka či fakt len preto, lebo tak civie na tú telku a zabudne žmurkať. Manžel s ňou bol dnes ráno a sedel pri nej, kým pozerala a vraj do nej hučal celý čas, nech žmurká a pútal jej pozornosť a neslzila, no ale potom šiel telefonovať a vrátil sa k nej po ďalších 20min a teda bola zaslzená a očká mala trošku začervenané, doteraz nikdy tak dlho telku nepozerala. Treba to riešiť alebo čakať, či sa to neupraví samo? Žiadny iný problém s očami alebo zrakom nepozorujeme, nešúcha si ich. Pediatričke som sa vo štvrtok nedovolala, tak sa zatiaľ zo zvedavosti pýtam tu.
Kedysi som si kupil TV Panasonic.Cital som recenzie,skusim kupit novy model.
Hned prvy den,ako som ju zapol ,zacali ma rezat oci,mal som ich cervene,ako by som zvaral.Vymenil som TV za Samsung a bol pokoj.
@niekto2hy ďakujem, ale v tomto to naozaj nebude

Kedysi som si kupil TV Panasonic.Cital som recenzie,skusim kupit novy model.
Hned prvy den,ako som ju zapol ,zacali ma rezat oci,mal som ich cervene,ako by som zvaral.Vymenil som TV za Samsung a bol pokoj.