icon

Možno užívať antibiotikum Sumamed viac ako raz do roka?

27. apr 2025

Ostala som prekvapena ,ked som citala diskusiu ,ze sumamed atb sa mozu vraj len raz do roka
Preco potom predpisala po 3m zasa znova tie iste atb?Zbytocne ich budem davat,ak nemaju vyznam 🙉

viestta
27. apr 2025

Kde bol ten clanok? V nejakom odbornom casopise?

autor
27. apr 2025
@viestta

Kde bol ten clanok? V nejakom odbornom casopise?

@viestta nie tu som citala v jednej diskusii

viestta
27. apr 2025

Doverjes lekarke, ktora ma patricne vzdelanie alebo laikom?

hopatko
27. apr 2025

A podla teba kto ma pravdu? Teta na konikovi v nejakej diskusii alebo tvoj lekar? Komu viac doverujes?

patka06
27. apr 2025

Hlúposť,
zaujímalo by ma aký dôvod v tej diskusii napísali

pribinak
27. apr 2025
@viestta

Doverjes lekarke, ktora ma patricne vzdelanie alebo laikom?

@viestta a potom že Modry konik je vyhlásený za totálny kurnik 🙈🙈🙈🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ona čítala v diskusii na MK …chcela by som vidieť vyraz tvare tej doktorky keď jej to oznámi 🙈🙈🤣🤣

viestta
27. apr 2025
@pribinak

@viestta a potom že Modry konik je vyhlásený za totálny kurnik 🙈🙈🙈🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ona čítala v diskusii na MK …chcela by som vidieť vyraz tvare tej doktorky keď jej to oznámi 🙈🙈🤣🤣

@pribinak ja by som tu diskusi rada citala, mozno autorka da link, nech sa poucime

autor
27. apr 2025
@viestta

@pribinak ja by som tu diskusi rada citala, mozno autorka da link, nech sa poucime

@viestta dam len najdem,to len ona napisala v jednej odpovedi

autor
27. apr 2025

Dievcata ale ved som sa normalne pytala,nemozem najst momentalne tu odpoved od jednej mamicky,ale najdem dam

hopatko
27. apr 2025

Ale chapes, ze je uplne jedno, ci tu odpoved najdes....zamysli sa nad tym celym, komu doverujes?

banalu
27. apr 2025

Pozri napisala si tu, ze si citala na MK, ci je to pravda... dostala si na to nalezite reakcie... je smutne, ze slova laikov v kadejakych forach sa beru hned takto vazne...
doveruj svojej lekarke, ak nie, zmen za takeho lekara, ktoremu budes doverovat viac ako jednemu nazoru na modrom koniku od neznamej osoby s neoverenym vzdelanim...

autor
27. apr 2025

Vwrim mu len ma to zarazilo

ivonadusa
27. apr 2025

treba si uvedomit, ze vselijaki ludia tu (a aj na inych sietach) napisu hocico. na internete su aj individua a to treba brat v uvahu 🙂 nie kazdy pise pravdu, skutocnost. nech ta neznami ludia neovplyvnuju..

ako napriklad aj tento moj koment nemusis brat vazne. 🙂

autor
27. apr 2025
@ivonadusa

treba si uvedomit, ze vselijaki ludia tu (a aj na inych sietach) napisu hocico. na internete su aj individua a to treba brat v uvahu 🙂 nie kazdy pise pravdu, skutocnost. nech ta neznami ludia neovplyvnuju..

ako napriklad aj tento moj koment nemusis brat vazne. 🙂

@ivonadusa dakujem