icon

Môžu byť bolesti bruška zo zohriateho materského mlieka?

evina34
9. sep 2010

Ahojte...chcela by som Vás poprosiť o radu. Odsávam si mlieko už tretí mesiac a mám takýto problém...Predtým som malej stále dávala čerstvé odsaté mlieko. V poslednom obdobi mi to časovo nevychadza /kedze musime cvicit aj Vojtovu metodu/, takze mlieko si predpripravim, dam do chladničky a potom ohrejem /mlieko , ktore jej davam nema viac ako 3-4h, vsetky hygienicke zasady dodrziavam/...Jedna sa o to , ze mala mi po nociach prestala spavat, budi sa po 3.5 h na prdiky...predtym mi prespala takmer celu noc. Teraz neviem , ci to mam do suvisu davat s tym, ze mlieko je prihrievane...alebo je tam nejaky iny problem...Mate s tym nejake skusenosti? Davate Vasim babatkam len cerstvo odstriekane mlieko= tie ktore odsávajú ? Dakujem za odpovede

wodana
9. sep 2010

Ja som obe moje decka krmila len odsatym mliekom, ktore som vytahovala z chladnicky a ohrievala. Podla mojich skusenosti nebude problem, ze mlieko je stare. A ak ma aj spravnu teplotu - zamerala by som sa na prisnu reveziu tvojej stravy (mozno malinkemu brusku vadi nieco uplne bezne a nepredpokladane), alebo skus vymenit saci cumlik na flasi. Mne dvojmesacny syn zacal z nicoho nic odlietat avent sacie cumliky na flasi a radsej nejedol akoby mal pit z nich tak som v lekarni kupila nove 3 druhy cumlikov a on si vybral splosteny mam a odvtedy bolo vsetko v poriadku. Pri brusku velmi pomaha, ked zehlickou nahrejes plienku a prilozis teplucku na brusko.

dara76
9. sep 2010

syna som tiez krmila len odsatym mlieckom, bol skladovane bud v chladnicke alebo v mraznicke a s bruskom sme kvoli tomu problemy nemali. Aj ked bolesti bruska sa nam veru nevyhli, urcite ale nesuviseli so sposobom skladovania mliecka.
Skus dat malej BioGaju (probiotika) mozno to pomoze. Nam to odporucala dr.

zuzanocka
9. sep 2010

evina a nemoze to byt tym, ze si ty jedavas nieco, co prechadza do mliecka a malu boli brusko? strukoviny.. kapusta... vsetko, co naduva...? skus ty pit fenyklovy cajik, ten pomaha (aj mamine 😝 ) a malinka sa lahsie vyprdka 😉

suzik77
9. sep 2010

Ahoj, kym som mala mliecko, tak bolo bezne, ze som jej prihrievala aj po 20 hod. max. vsak do 24 hod. starsie som jej uz nedavala. Mala bola placliva vzdy, ci papala odo mna, ci z flasky, ci presla na UM, revala do 5.mesiacov ako tur. Myslim si vsak, ze tvoje dieta nie je nepokojne zo zohriateho mliecka. precitala som si cosi o tom cviceni a nasla som par stranok, kde matky uvadzaju, ako sa deti zmenili z pokojnych na priam zurive, i ked v konecnom dosledku cvicenia samozrejme pohohli dosiahnut ciel. len sa skus zamysliet, ci sa ti dieta nezmenilo prave preto, ze cvicite to, co cvicite. posielam jeden z mnohych linkov, kde som o tom citala:

http://www.porada.sk/t44343-vojtova-metoda-u-do...

zuzkat1
9. sep 2010

ja davam aj zmrazene aj cerstve a brusko je uplne v pohode