icon

Môžu deti dostať vyrážky z plienok Kolorky?

4. dec 2024

Ahonte, je tu niektotaky ? Dcera, 2 roky, z nicoho nic ma zaparenu pišulu...aj drobné vyrážky....strašne ju to svrbelo...zatial nepomohol ani imazol ani bepanthen...jedine modra indulona jej to pekne stiahne....kupujem tie nohavičkové deluxe XL v DM... pravda ale je ze to striedam s papmpers pants premium care...len teraz davam len tie kolorky, predsa su eko...otazka znie ci sa niekomu vysypali deti aj z koloriek prosim?

autor
4. dec 2024

Ziadne ine plienky som nikdy nepouzivala...iba pampers premium care a kolorky...od narodenia...tak nechapem co sa stalo

svetlonos
4. dec 2024

Kup uplne inú značku a uvidíš ako bude dcera reagovať. Ja by som to skôr videla na tie pampersky ak sú slovenské.

lula3108
4. dec 2024

Mne sa mala vysype aj z koloriek aj z pampersiek. Mozem jej davat len baby baby soft alebo muumi, inak zo vsetkeho sa jej robia vyrazky a cervene

autor
4. dec 2024

Dakujem krasne...maju aj pants verzie ? A kde ich kupujete prosim

lula3108
4. dec 2024

Baby baby soft maju aj pants, daju sa objednat online z dmky alebo z ich oficialnej stranky - tam sa to oplati o nieco viac a casto mavaju aj zlavu 10% na ich instagrame cize sa to aj oplati

evcagabi
4. dec 2024

Ak chces vyskusat baby baby soft, chod cez ich stranku, ja som pouzivala tento kod

nikoleta999
4. dec 2024

Ano, syn sa vyhádzal z koloriek aj z pampersiek ...

autor
4. dec 2024

@lula3108
@evcagabi velmi pekne dakujem zeny
@nikoleta999 vobec by som to necakala od koloriek :(

weleda123
4. dec 2024

Moja malá sestra sa vyhadzala z Pampers. Kamoška napríklad pri malom používala Premium Care, po 3ky v pohode, pri 4kach sa vyhadzal a musela prejsť na inú značku. Ja mám s Kolorkami dobrú skúsenosť. Ale samozrejme je možné, že nie každému dieťaťu sadnú.

autor
4. dec 2024

@lula3108 baby a nahodou to niekde nekupim ze urgentne ? V nejakom obchode ich nemaju ?

angeli121212
4. dec 2024

V dm zvykli aj predávať v obchode

lula3108
4. dec 2024

V ba ich maju v yeme na predajni, inak som nevidela nikde inde