Môžu deti dostať vyrážky z plienok Kolorky?
Ahonte, je tu niektotaky ? Dcera, 2 roky, z nicoho nic ma zaparenu pišulu...aj drobné vyrážky....strašne ju to svrbelo...zatial nepomohol ani imazol ani bepanthen...jedine modra indulona jej to pekne stiahne....kupujem tie nohavičkové deluxe XL v DM... pravda ale je ze to striedam s papmpers pants premium care...len teraz davam len tie kolorky, predsa su eko...otazka znie ci sa niekomu vysypali deti aj z koloriek prosim?
Kup uplne inú značku a uvidíš ako bude dcera reagovať. Ja by som to skôr videla na tie pampersky ak sú slovenské.
Mne sa mala vysype aj z koloriek aj z pampersiek. Mozem jej davat len baby baby soft alebo muumi, inak zo vsetkeho sa jej robia vyrazky a cervene
Dakujem krasne...maju aj pants verzie ? A kde ich kupujete prosim
Baby baby soft maju aj pants, daju sa objednat online z dmky alebo z ich oficialnej stranky - tam sa to oplati o nieco viac a casto mavaju aj zlavu 10% na ich instagrame cize sa to aj oplati
Ano, syn sa vyhádzal z koloriek aj z pampersiek ...
@lula3108
@evcagabi velmi pekne dakujem zeny
@nikoleta999 vobec by som to necakala od koloriek :(
Moja malá sestra sa vyhadzala z Pampers. Kamoška napríklad pri malom používala Premium Care, po 3ky v pohode, pri 4kach sa vyhadzal a musela prejsť na inú značku. Ja mám s Kolorkami dobrú skúsenosť. Ale samozrejme je možné, že nie každému dieťaťu sadnú.
@lula3108 baby a nahodou to niekde nekupim ze urgentne ? V nejakom obchode ich nemaju ?
V dm zvykli aj predávať v obchode
V ba ich maju v yeme na predajni, inak som nevidela nikde inde

Ziadne ine plienky som nikdy nepouzivala...iba pampers premium care a kolorky...od narodenia...tak nechapem co sa stalo