Môžu to byť začínajúce kiahne?
Dobrý deň, môžu to byť začínajúce kiahne? Ďakujem.

Podľa mňa áno
Na hornej fotke je pľuzgierik? Ak áno, tak by to aj mohli byt
@blsa áno príde mi to ako pľuzgierik, má ich pár ale ostatné sú strašné maličké a zle sa fotia preto si niesom istá.
Iné príznaky nemá? Podobne ako pri chrípke : bolesti kĺbov, svalov, teplota, hrdo, celková slabosť?
aj bol s niekým kto ich mal ? Podľa prvej foto myslím že hej , na druhej sú zatiaľ len ružové fliačky z ktorých môže byť do pár hodín pluzgierik. Ak to tak bude - tak nie je o čom.
@blsa nie nemá žiadne iné príznaky len dnes som našla pár pupacikov, po vianociach sme boli na návšteve a o pár dní nám písali že ich malý má kiahne.
@lenka7477 áno boli sme po vianociach v kontakte s chlapčekom ktorý bol už pravdepodobne infekcny keďže sa o pár dní vyhadzal
tak len odsleduj či sa fliačky nalejú, popozeraj aj za ušami
@lenka7477 ďakujem krásne za názor, budem sledovať a ráno uvidíme.. nebola som si istá či to budu kiahne a nerada by som ho poslala do školy keď ich má 🙂
Podľa mňa sú to kiahne. Rovnaké maličké mal syn prvé 2-3 dni na chrbte, krku a vo vlasoch a potom sa už riadne vyhádzal po celom tele. Aj ostatné príznaky ako teplota a únava prišli až s tým väčším výsypom. Človek je infekčný už 2-3dni pred prvou vyrážkou. Po nakazení je inkubačná doba 10-20dní cca od kontaktu, tak si to porátaj či to sedí +/-.
@zojanka ďakujem , áno čas sedí takže to určite budú kiahne
U nás takto začali
vyzeraju tak
100 % sú to kiahne
Ee nie
Ďakujem každému za názor sú to kiahne 🙂
želám hladký priebeh 🙂

Myslim, ze nie