Ahojte mali vaše deti mykoplazmu kašeľ ? Zvýšenú teplotu ? Ako dlho trvalo to ako ste liečili ? Dcéra mala zápal priedušiek so zacinajucim zápalom pľúc ona brala atb. Syn mal angínu prešla a teraz začal kašlať a ma na večer zvýšenú teplotu ale dýchanie ma čisté že len sirup od kašľa máme dávať…ďakujem za rady
Mali sme, nedávno. Od začiatku do úplného vyliečenia cca dva mesiace.
@alenka7777 a čo ste užívali ? Ako vám ich potvrdila dr? Aké ste mali príznaky ?
Minulý rok dcéra kašľala od októbra do marca. Nakoniec potvrdené mykoplazmy. Bola okrem toho unavená a bleda. Horúčky nemala
@katika1811 príznaky - vysoké teploty, hrozný kasel, dg. obojstranný zápal pluc. Dr. to zistila z odberov krvi. Nasadila ATB na 14 dní. Týždeň bolo dieta ok, po týždni opäť vysoké teploty, kašeľ, nakoniec bolo hospitalizovane, ATB jej dávali do žily. Po prepustení ešte niekoľko týždňov riadne kaslalo až bolo úplne fit.
@valikasikulova dobrý deň. Príspevok je starší no chcem sa spýtať prosím vás ako dlho ste mali kašeľ a soplik? Tiež sme vybrali 3antibiotika,vypil 5 sirupov na kašeľ 🤦a kašeľ pretrváva. Dávali ste potom ešte niečo? Ďakujem
@olafi ahojky vies co zaciatkom februára sme všetci prekonali chrípku typu A 3 týždne sme boli mimo uplne, ale po tych mykoplazmach bol ako taky pokoj cca od polky janura do toho začiatku februara to už len sem tam pokasliaval ale sople mal aj ma stále...ma aj zvacsenu nosnú mandle mame odporúčanie na vybratie len ešte sme sa k tomu nedostali...takze soplit bude asi kým mu ju nevyberu
@valikasikulova a užíval po tých antibiotikách ešte nejaké lieky či ste tomu dali voľný priebeh?
@olafi už nic ,len vitamíny a sirup na kašeľ a vlastne uniflox do nosa dobral pred týždňom....žiadne iné ATB uz ...
dobry den,pridavam se .Mam dva syny 3 a 7 let .2 mesice zvysena teplota.pani doktorka jim nacpala teda penicilinove ant. az sem rekla at jim veme krev tak se potvrdili po mesici mykoplasmy.Nasadila klacid na 14 dnu.zvysene teploty stale.Tak nam teda dala Lekoklar.este na tyden.Coz je to to iste.takze bereme treti tyden a stale zvysene teploty :( sem zoufala pani doktorka ze nevi co dal .pockame az doberou antibiotika.Myslite ze dobrat antibiotika a casem to ustoupi? Ja uz nevim co dal :( prijdey ze to nezabira vubec
@denysa2021 ako to u vas nakoniec dopadlo? Syn mal 2t atb., stale kasle
@valikasikulova preslo vam to nakoniec?
Dr brala krv malemu (3 a pol roka) potvrdene mykoplazmy, 3 balenia sumamedu vyuzivane, po mesiaci opäť brala krv a už ôk, ale sople a kašeľ stále už druhý mesiac, pred par dnami raz aj trochu zvýšená teplota 37,4 ...no o drzku na dlho to je...