icon

Nadmerná spavosť a nechutenstvo u 20-mesačnej dcérky

ava987
10. mar 2023

Mamičky, potrebujem radu. 20-mesačná dcérka posledné dva dni sotva niečo zje (predtým bola skvelý jedák, štverala sa do svojej stoličky už keď som stála pri linke a chystala jej papať) a okrem toho veľa spí - zo včera na dnes tak normálne od 19tej do 7mej ale ráno bola mrzutá a cez deň spala 2x, poobede skoro dve hodiny. Bola celý deň malátna a úplne akoby ju vymenili, inokedy vymýšľa, špekuluje, robí huncútstva, bavíme sa, teraz nič. Len chcela spať. Teplotu nemá a ani v posledných dňoch nespadla ani nič podobné.

Mám mať obavy, zbehnúť cez víkend na pohotovosť alebo to je normálne?

judit47
10. mar 2023

Pohotovost je pre aktune pripady-nie ze dieta nespi a neje. Asi na nu nieco lezie pockaj den dva a uvidis-zuby,virus atd…

ava987
autor
10. mar 2023

@judit47 viem viem, len som z toho taka nesvoja lebo naozaj je ako vymenená...

tamvtme
10. mar 2023

Ako je na tom so zubami? Stolicky jej nemozu ist? Mije dieta je velky jedak a prvykrat zacala odmietat jest, ked sli stolicky....alebo na nu nieco lezie...ak aspon daco zje a hlavne ak pije, pohotovost by som este neriesila

lauriinkaa
10. mar 2023

@ava987 teraz je zas rozbehnutý vírus ruky nohy ústa. Decká čo mali sa teraz nevyhadzali, ale rovno sa im supali prsteky. Niektoré mali zvýšenú teplotu, niektoré vôbec, len boli malatne a mrzuté.

bublinka1426
10. mar 2023

20mesacna skor zuby...mrzutovst nespavost nechutenstvo
nasa mala aj hnacky a horucky vtedy🙈

ava987
autor
11. mar 2023

Asi to budú tie zuby. Prespala znova 12 hodín, ráno pýtala mlieko a potom stále zubnú kefku..

jazula
11. mar 2023

Ja by som sledovala tú teplotu a či sa nevyhádže, plus skúsiť pozrieť ďasienka. A dávala by som veľa piť. Ak sú to zuby, skus jej dať chrumat uhorku nakrajanu na paličky, schladí jej to ďasienka, pomasíruje a obsahuje veľa vody..

bublinka1426
11. mar 2023

@ava987
@ava987 jasne kefkou si masiruje dasna. dobre davat kusadla nech si masiruje.a nema hnacky smradlave tehlovej farby?

ava987
autor
11. mar 2023

Dnes som sledovala hlavne pitný režim aby mala, zuby si nedovolí pozrieť ale 90% to bude ono, lebo ešte aj tričko si hrýzla cez deň..
Hnačky práveže nemá (dnes ani nekakala) a teplotu priebežne sledujeme.

ava987
autor
12. mar 2023

Tak už sme boli "kľudní", že iba zuby, ale dnes sa takto vyhádzala. Aj na chrbátiku a na krku má červené fľaky.. :(

bublinka1426
12. mar 2023

@ava987 moze byt 5-6 choroba, pri zuboch je oslabena imunita...nasa mavala aj vysoke horucky...teplotu nema? skus sa poradit s lekarkou posli jej foto...

ava987
autor
12. mar 2023

@bublinka1426 zajtra k nej asi rovno zbehneme ale tiež myslím že to bude 6.choroba aj keď teplotu nemá