icon

Nafúknutie bublinky u chlapca pri močení. Je to OK?

vera999
14. feb 2011

Dobry den
Syn ma 2,5 roka. Pri moceny sa mu najprv ako keby na konci nafukla bublinka a az potom moci. Nestazuje sa ze ho to boli,ani bolesti nema. Moci normalne. Ale neviem ci je to v poriadku. Dakujem za aky kolvek postrech.

xlucia
14. feb 2011

@vera999 vola sa to balonkovanie. moj starsi bol kvoli tomu operovany. tvoj syn ma asi fimozu, t.j. zuzenu predkozku

trixi
14. feb 2011

@vera999 nasmu Matejovi sa to tiez stavalo, cca ked mal 2,5-3 roky. Ked mal 1,5 nedovolila som mu siahnut na predkozku, nestahovala som mu to. Nemal ine problemy, nemal zapal ani nic ine, ziadne bolesti. Neriesila som to. Dnes ma 3 roky 5 mesiacov, nebalonkuje a predkozku si uvolnil sam.

vera999
autor
14. feb 2011

No sa som tiez velmi synovi nestahovala predkozku. Akurat ked sa kupal,tak len trochu dokial mu to povolilo. Takze to treba riesit alebo este pockat ako sa to bude vyvijat. Nechcela by som aby mu to operovali.

trixi
14. feb 2011

@vera999 ja som s tym k doktorke nesla, pretoze ta by ho okamzite poslala na chirurgicky zakrok. Moj partner povedal, ze jemu sa to tiez obcas stane a nema zuzenu predkozku 😉 . Matej balonkoval cca pol roka, upravilo sa to, ked si predkozku uvolnil sam postupne a bezbolestne.

xlucia
14. feb 2011

@vera999 nemusia nutne.... ale mojmu synovi to silno deformovalo pindura a zapaloval sa mu. cakali sme,,ale horsilo sa to dost, nebola ina volba
mladsiemu sa to pomalinky odlepuje samo

vera999
autor
14. feb 2011

Bojim sa tiez toho ze ho posle na urologiu a tak,ale nechcem nieco zanedbat. Ta zuzena predkozka je fimoza?

vera999
autor
14. feb 2011

Este ak sa mozem opytat ako to vyzeralo ked sa mu to zapalilo? Dakujem

xlucia
14. feb 2011

@vera999 ano je to fimoza. zapalene noo take cervene, az bordove. a on balonkoval tak ze mu to pindura uplne deformovalo, to bolo viditelne v neporiadku.

vera999
autor
14. feb 2011

Dakujem
Zatail ma pipina v pohode takeho normalneho aspon co vidim ked sa kupe ani zapalene to nemal. Takze pokial sa mu nic s toho nestane tak mam pockat? A pomohlo to tvojmu malemu potom.

xlucia
14. feb 2011

@vera999 pokial nema zapalene, tak pockaj. inak ved pripadne si to zmeraj alebo odfot teraz a o dva mesiaca. uvidis ze ta prilepena cast sa zmensuje a samo sa mu to fyziologicky odliepa a netreba nic robit. u mladiseho to mam tiez tak, sice pomaly, ale oddeluje sa mu to same. je tam vidiet posun a nema to zapalene.
hej starsiemu operacia pomohla.

vera999
autor
14. feb 2011

Velmi pekne dakujem

denisenko
14. feb 2011

@vera999 ahoj aj moj syn to mal...a žiadne iné komplikácie.....vždy si predkožku stiahol len z polovice...ale stiahol....pred rokom sme boli u urologa, či sa to uvolní samé a za dve sekundy mal po probléme.....pár dní ho to ešte štipalo pri močení, ale repík urobil svoje a dodnes je okej.... 😉

syslica
15. feb 2011

@vera999 Na webe to nájdeš aj pod odborným názvom balanitída, tak ako píšu dievčence, pokiaľ sa nepridruží zápal a bolesti, môžeš vyčkať, obzvlášť, ak máte predkožku pohyblivú, môže sa aj samo upraviť bez zákroku .... keby nastal nejaký problém, asi by vás urológia neminula.