Najlepší sirup na suchý kašeľ
Prosím vás aký sirup na kašeľ pre deti sa vám osvedčil? Dcérka má suchý kašeľ ,často kašle a hlavne keď leží keď ide spať tak sa jej nedá lebo stále kašle. Dávam jej Sinupret ale asi nič moc .
@123miaa123 doktorka jej dnes predpisla erdomed
@cucoca tak potom nemá suchý kašeľ ale vlhký a erdomed je na to super 🙂
@123miaa123 práveže ma suchý kašeľ....ale že tento je dobrý na rozpustenie hlienov v nose
@dotka04 praveze stoptussin na noc nema davat,aj v lekarni mi tak vraveli,max do 17tej.sice tlmi drazdivy kasel ale nuti aj tak vykasliavat.to skor Tussin alebo Tussirex nocny
@simona92101 praveze nie..
Hoci príbalový leták nešpecifikuje presný čas podávania, Stoptussin sa často odporúča užívať večer alebo pred spaním z niekoľkých dôvodov: 
• Útlm kašľa počas noci: Suchý, dráždivý kašeľ býva v noci intenzívnejší a môže narúšať spánok. Butamirát pomáha tlmiť tento kašeľ, čím prispieva k lepšiemu nočnému odpočinku. 
• Sedatívne účinky: Niektoré zložky lieku môžu mať mierne sedatívne účinky, čo môže byť výhodné pred spaním.
@cyberk no mojim detom vobec nepomahal,praveze po nom kaslali.aj lekarnicka mi tak vravela ze by ho na noc nedavala
@simona92101 stoptussin je to isté čo tusirex alebo tussin, to sú len iné obchodné názvy, pozri si zloženie 🙂
@dotka04
Stoptusin - butamirat + guajfenezin
Tussin - butamirat
Tussirex - ibiš lekársky a med...
zlozenie nemajú rovnaké tak netvrď, že je to to isté len iné obchodné názvy 🙂
@123miaa123 antitusika su vsetky, prepaaana🤦🏻♀️ pouzi google aj na to a budes mat po probleme🤪
@dotka04 nepotrebujem používať Google, stoptusin je kombinovaný preparát obsahujúci antitusikum(butamirat)a expektorancium(guajfenezin), a tussirex - konkrétne ibiš lekársky je rastlina ktorá má mukoprotektivny účinok s vysokým obsahom slizov, ktoré nepriamo pôsobia ako antitusika tym že chrania podráždenú sliznicu dýchacích ciest. Nie je to klasické centrálne antitusikum :D tak začni používať Google asi ty ...a nepíš že majú len iné obchodné názvy keď všetky 3 preparáty obsahujú úplne niečo iné a mechanizmus účinku je odlišný.
@123miaa123 si potom, predpokladam, dr alebo farmaceutka😎
Cize stoptussin je sice na utisenie sucheho kasla, ale podla teba nie je, lebo…lebo🙈
@dotka04 lekarnicka mi tiez tvrdila,ze to nie je to iste!a vidim na detoch,ze nekaslu tolko v noci,ked sme prestali davat Stoptussin sirup na noc.
Paxeladine zabral do 4 dni
Paxeladine

@cucoca ditustat neo